Audi RS5 Sportback

Nya Audi RS 5 Sportback

Audi RS 5 Sportback

Nu får Audi RS 4 Avant och RS 5 Coupé sällskap på marknaden av helt nya Audi RS 5 Sportback. Bilen gör för närvarande sin entré på New York International Auto Show som hålls mellan 28 mars – 9 april 2018 och kommer till en början att exklusivt erbjudas till den amerikanska och kanadensiska marknaden. Bilen introduceras på den svenska marknaden under 2019.

Bilen har en kraftfull och högkvalitativ design för användbarhet varje dag med överlägsen prestanda. Den längre hjulbasen, korta överhängen och den långa, omslutna motorhuven med kraftkupolen betonar all dynamik i modellen. Den karaktäristiska vågformen på den kraftfulla axelbanan är en synlig höjdpunkt i den högpresterande kupén. När den ses i vinkel bakifrån ser den modellerade sidan imponerande ut. RS-modellen är sju millimeter lägre än Audi S5 Sportback.

Observera att motoreffekt och officiella värden ännu inte är fastställda för EU och kan därmed förändras gentemot de angivna värdena för USA och Kanada. Modellen finns inte tillgänglig för Europa i dagsläget.

Bilder på nya Audi RS5 Sportback