Audi A3 Sportback 45 TFSI e TFSIE S LINE 245

Nu har vi en riktigt fin Audi A3 TFSI e på inkommande till oss. Denna bil inväntar rekond och rutbyte. Bilen är rikligt utrustad med bland annat Audi Sound System, Adaptiv Farthållare, Svart Optikpaket och svarta ytterbackspegelhus, röda lackerade bromsok och mycket mer. Denna Plug-In Hybrid är perfekt för dig som skall ha den som pendlingsbil eller som andrabil i familjen. Årsskatt endast 360:-. Denna Audi är en Audi Approved Plus bil. Det betyder att du får 12 månaders garanti på bilen, som täcker plötsliga och oförutsedda fel på elektriska och mekaniska komponenter, inklusive motor, koppling, växellåda och fabriksinstallerat multimediasystem. Med våra Audi Approved Plus bilar har du också möjligthet att teckna mycket förmånliga serviceavtal från 150:- / månad när du finansierar din Audi via oss och Audi Financial.Varje Audi Approved:plus bil har genomgått en omfattande kontroll enligt en 110-punkters checklista för att säkerställa att den uppfyller våra höga krav på kvalitet och säkerhet.Läs mer här: https://toveksbil.se/personbilar/audi/approved-plus/ eller kontakta Marcus Peterson på 0500 42 79 14 eller maila på marcus.peterson@toveksbil.se för mer information eller boka en provkörning!

Utrustning

  • 17" aluminiumfälgar 5-parallelekerdesign
  • 4-vägs svankstöd för framsätena
  • Adaptiv farthållare
  • Audi phone box light
  • Audi sound system
  • Proline
  • Svarta ytterbackspegelhus

Audi Approved :plus garanti

Vid köp av denna bil ingår Audi Aproved :plus. Det innebär att bilen är noggrant kontrollerad och lämnas med en omfattande garanti på minst 12 månader. Därför är det nästan som att kliva in i en splitterny Audi.

Premium har aldrig varit mer lättillgängligt.

Energideklaration däck

Det aktuella fordonet kommer levereras med ett av de nedan angivna däckfabrikaten i enlighet med dess respektive energimärkning. Det är inte möjligt att garantera vilket av de nedan alternativa däckfabrikaten fordonet kommer att levereras med.

Beräkna månadskostnad

Kontantinsats
Månader
Restvärde
Audi Financial Services
Audi Financial Services

Ränta 8.25% Uppläggningsavgift 494 kr Administrationskostnad 59 kr/mån

Mer information