Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro 367HK

Välkommen till Toveks Bil i Varberg! Nu finns denna fina Audi A7 plug in hybrid inne hos oss. Denna Audi är en Audi Approved Plus bil. Det betyder att du får 12 månaders garanti på bilen, som täcker plötsliga och oförutsedda fel på elektriska och mekaniska komponenter, inklusive motor, koppling, växellåda och fabriksinstallerat multimediasystem, vilket ger er en trygg upplevelse med en Audi från Toveks Bil - Hela vägen.Med våra Audi Approved Plus bilar har du också möjlighet att teckna mycket förmånliga serviceavtal från 150:- / månad när du finansierar din Audi via oss och Audi Financial.För mer info: philip.strom@toveksbil.se eller 0340-664121.

Utrustning

  • Beskrivning saknas
  • Kontur-/miljöbelysningspaket flerfärgs
  • Metalliclack: 0 kr
  • Panoramaglastak

Audi Approved :plus garanti

Vid köp av denna bil ingår Audi Aproved :plus. Det innebär att bilen är noggrant kontrollerad och lämnas med en omfattande garanti på minst 12 månader. Därför är det nästan som att kliva in i en splitterny Audi.

Premium har aldrig varit mer lättillgängligt.

Energideklaration däck

Det aktuella fordonet kommer levereras med ett av de nedan angivna däckfabrikaten i enlighet med dess respektive energimärkning. Det är inte möjligt att garantera vilket av de nedan alternativa däckfabrikaten fordonet kommer att levereras med.

Beräkna månadskostnad

Kontantinsats
Månader
Restvärde
Audi Financial Services
Audi Financial Services

Ränta 8.25% Uppläggningsavgift 495 kr Administrationskostnad 59 kr/mån

Mer information