Anders Thustrup

Anders Bo Thustrup – Reservdelsman

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Jag börjar alltid dagen med en kaffe så jag vaknar till. Sen packar jag upp och sorterar de reservdelar som jag beställt dagen innan. Antingen ska de in på lager eller också ut till en väntande mekaniker.

Senare under dagen har vi lite olika uppgifter. Oftast är det såklart att plocka fram reservdelar till antingen en mekaniker eller en plåtslagare men vi svarar också våra kunder som ringer in för en prisuppgift eller en beställning. Vi hjälper även våra kundmottagare med att skapa offerter till kunder eller våra säljare som behöver priser till en ny Audi-kund.

I övrigt så består vår dag också av att hålla ordning på lagret vilket innebär städa, kontrollera att lagret stämmer och sortera samt returnera emballage till våra leverantörer.

Vad kännetecknar en bra reservdelsman?

I mina ögon är en bra reservdelsman en lagspelare. Ett bra minne är inte dåligt heller. Men det som gör att man kan bli bland de bästa är passion, man ska brinna för det man gör. Ett stort intresse för bilar och hur de är konstruerade gör mycket. Dessutom ska man kunna bemöta en kund så man måste vara trevlig och kunna sätta sig in i en kunds önskan.

Vad gör att du trivs på Toveks Bil?

För mig känns det tryggt att jobba inom Tovekskoncernen. Det är en stor kedja som ständigt strävar efter att expandera och utvecklas. Det känns stabilt helt enkelt.  På min anläggning tycker jag dessutom att vi har ett bra lag med många duktiga och trevliga kollegor.

Arbeta som reservdelsman på Toveks Bil


Upptäck fler tjänster hos oss:
Försäljningschef  •  Rekondare  •  Servicerådgivare  •  Servicechef  •  Ekonomi  •  Controller