Oskar Thulin

Oskar Thulin – Bilplåtslagare

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Mina arbetsdagar börjar med att jag får tilldelat jobb för dagen och påbörjar ett av dem, om det inte är så att jag har ett jobb att fortsätta med från gårdagen. Sedan ser mina arbetsdagar väldigt olika ut. Ena dagen kan jag få ett jobb som behöver göras i riktbänken och den andra kan det vara en liten rikt eller byte av en stötfångare.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb är att det är så varierande och att ingen dag är den andra lik. Jag har så många olika typer av arbeten, som till exempel svetsning, demontering, finjustering, glasarbete, spackling och så vidare.

Vad tycker du kännetecknar en bra bilplåtslagare?

En bra bilplåtslagare behöver den lilla finkänslan i handen för att känna former och kunna återskapa skadade ytor. Det krävs lite tålamod och att man aldrig ger upp. Sedan tycker jag att det är viktigt att man är hungrig på att lära sig nytt. Branschen utvecklas hela tiden och då behöver man följa med i den utvecklingen.

Vad gör att du trivs på Toveks Bil?

Det är alla mina trevliga kollegor, stämningen och att alla hjälps åt om det är något. De fina byggnaderna och alla grymma utvecklingsmöjligheter som finns inom Toveks Bil gör också att jag trivs.

Oskar Thulin, bilplåtslagare på Toveks Bil i Lund


Upptäck fler tjänster hos oss:
Bilförsäljare  •  Bilrekonditionerare  •  Servicerådgivare  •  Servicechef  •  Ekonomi  •  Controller