Nya Audi A6 Sedan

Nya Audi A6 Sedan

Nya Audi A6 Sedan är beställningsbar!

När design möter effektivitet och sportighet möter stil. När innovation och precision går hand i hand och progressiv elegans blir uppenbar i varje linje. När form och funktion blir uttalanden och framsteg ligger överallt. Då har businessklassen en ny förebild – Nya Audi A6 Sedan. Mer atletisk än någonsin. Suverän som alltid.

Exteriör design – teknisk och elegant.

Liksom Audi A7  & Audi A8 har A6 det nya formspråket med skarpa linjer och lång motorhuv.  Den lägre och bredare grillen ger bilen ett sportigt utseende. Framsidan av nya Audi A6 imponerar med sin progressivitet vid första anblick. Quattrogenerna betonas genom den skarpa axellinjen med de kraftfulla bultarna och den låga profilen förstärks av de smala strålkastarna.

Bakifrån kommer nya Audi A6 kännas igen på de nio vertikala LED-ribborna och dynamiska blinkers som ingår i den högsta utrustningsnivån.

Digitala skärmar och uppkopplad med MMI Navigation.

Invändigt känner vi igen mycket från Audi A7 och A8. Nya Audi A6 får två digitala skärmar med touch screen där man kan anpassa genvägar och favoritknappar efter förarens behov. Som standard i bilen finns MMI Navigation, vill man uppdatera till MMI Navigation plus är det ett tillval. I det senare fallet är flera funktioner dessutom självlärande. Väginformationen uppdateras online via partnerföretaget HERE som analyserar trafiksituationen i hela regionen. Med uppkopplade Audi connect erbjuds även såkallat car-to-X-tjänster med trafikskyltsavläsning och varningsinformation. Köregenskaperna har designats för att ge en hög komfort men samtidigt en sportigare känsla.

Avancerade säkerhets- och förarassistanssystem.

De avancerade säkerhets- och assistanssystemen blir allt mer intelligenta och sammankopplade. I den svenska standardutrustningen på nya Audi A6 ingår bland annat adaptiv förarassistans med farthållare, filhållare och kökörningsassistent, turn assist som varnar och bromsar vid vänstersväng, undanmanöverassistent samt pre sense city autobroms. Som tillval finns assistanspaketet City som varnar och bromsar för korsande trafik samt cross traffic assist rear som varnar och bromsar när man backar med bilen. Den prediktiva effektivitetsassistenten uppmanar dessutom till en bränsleeffektiv körstil genom att analysera kartdata i förväg.
Med parking pilot och garage pilot, som kommer att erbjudas senare under året, kan bilen själv manövreras in och ut ur en parkeringsficka eller garage. Föraren kan då stå utanför och styra via myAudi-appen på mobiltelefonen. Beroende på utrustningsnivå ingår upp till fem radarsensorer, fyra kameror, tolv ultraljudssensorer och en laserskanner.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Audi A6 Sedan bakom ratten