Nya Touareg

En ny generation SUV.

Nya Touareg är här. Den tar komforten, körupplevelsen, funktionaliteten till en helt ny nivå. Till exempel med en helt nyutvecklad digital förarmiljö.

Förra året levererade Volkswagen cirka 6 miljoner personbilar till kunder runt om i världen. Nu gör en ny Volkswagen entré på marknaden. En bil som når nya ännu högre nivåer när det gäller den senaste teknologin.

Bilen imponerar bland annat med det nya infotainmentsystemet ”Innovision Cockpit” som bildar en helt digital förarmiljö. Föraren använder Innovision Cockpit för att anpassa assistans-, kördynamik- och komfortsystemen till sin personliga smak, bilen blir “deras” Touareg. Det öppnar en värld där föraren och passagerarna ombord inte längre behöver anpassa sig till bilen, snarare anpassar bilen sig till dem. Innovision Cockpit är standard på den svenska marknaden.

Som en ny smartphone är nya Touareg inställd och anpassad till personliga behov. Detta möjliggörs av en ny hög nivå av uppkopplade system och program − styrd via digitala gränssnitt och multifunktionsratten.

Modellen visar även vägen med de senaste och mest avancerade komfort- och assistanssystemen, varav många är standard på den svenska marknaden.

Bilder på nya Touareg