Sommardäck

Škoda Enyaq

Škoda Enyaq

Är du på jakt efter en kraftfull elbil som kombinerar körglädje, komfort och säkerhet? Då är Škoda Enyaq det perfekta valet för dig. Med sin imponerande kombination av avancerad teknik, elegant design och lång räckvidd har Enyaq snabbt blivit ett populärt val, både privat och för företag. Vill du också uppleva Enyaq? Kontakta oss på Toveks Bil och boka en provkörning redan idag! 

Aktuella erbjudanden

Škoda Enyaq 286 hk 85 Solid Edition

Privatleasing: 5.995 kr/mån*
Kampanjpris: 559.900 kr 

Utrustad med bland annat:

  • Dragkrok, elektriskt utfällbar
  • Metallic lack
  • 13″ Infotainmentssystem inkl. navigation
  • 19″ Lättmetallfälgar
  • Akustikfönster, reduktion av buller
  • Backkamera
  • Eluppvärmd läderratt, multifunktion
  • KESSY Advanced, nyckelfritt lås- och startsystem
Skoda Enyaq Solid Edition

Interiör

Interiören i Škoda Enyaq lägger fokus på rymligheten. Det gäller även bagageutrymmet där flertalet av Škodas modeller är kända för sitt generösa utrymme. Med största fokus på hög kvalitet och användarvänlighet erbjuder Enyaq en exceptionell körupplevelse med smarta förvaringslösningar så att du enkelt kan hålla ordning på dina saker. Oavsett om du kör i stadstrafik eller på landsvägar så kommer du att uppskatta den bekvämlighet och funktionalitet som bilen erbjuder.

Exteriör

Enyaq imponerar med sin stilfulla och moderna design, vilket gör den till ett perfekt val för dig som söker efter både estetik och funktionalitet i en bil. Som tillval finns soltaket med panoramautsikt som ger det lilla extra till bilen. Det är 1m² stort, sett från interiören, och är tonat för att släppa in tillräckligt med ljus i bilen samtidigt som värmeinfiltrationen minimeras.

Frågor och svar

När du kör elektrisk är planering viktigt. Använd  Škodas räckviddsräknare för att få en uppskattning av hur långt du kan ta dig på ett laddning i en Škoda Enyaq, beroende på din körprofil och andra förhållanden. Dessutom kan du räkna ut hur mycket pengar du kan spara på att byta till en eldriven bil.

Läs mer om Enyaqs räckvidd och hur mycket du kan spara här! (länk till skoda.se)

Vi har ett mycket omfattande publikt laddnätverk i anslutning till våra anläggningar och vi ingår i Virtas nät. Vill ditt företag sluta ett ramavtal med oss om laddning kan vi erbjuda individuella lösningar och laddprodukter för just ditt företag genom att kontakta någon av oss nedan.

Här kan du läsa mer och se aktuella priser!

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om Škoda Enyaq, önskar offert eller vill boka provkörning? Kontakta oss nedan så återkopplar vi till dig!

Fyll i uppgifterna nedan