Begagnade bilar och lagerbilar

Sök bland våra begagnade och nya bilar i lager

På Toveks Bil har vi en välsorterad blandning av olika begagnade bilar och nya lagerbilar. Välj mellan märken som Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, CUPRA och Volkswagen Transportbilar. Du kan enkelt sortera fram just det som du letar efter – oavsett om det är en ny bil eller en begagnad. Kom även gärna in till oss så kan vi hjälpa dig med att hitta en bil som passar just dig!

Har du en begagnad bil? Vi köper den.

När du väljer att köpa din nya bil av oss så köper vi gärna in din begagnade bil. Alla bilar som vi köper eller byter in testas och kontrolleras på ett fackmannamässigt sätt och värderas därefter utifrån aktuellt marknadspris.

Vi har även ett brett utbud av begagnade transportbilar.

Ni hittar även alla våra bilar på wayke.

 

Fordon

Visa filtreringsalternativ Dölj filtreringsalternativ
Visa filtreringsalternativ Dölj filtreringsalternativ
Vill du skapa en bevakning?
Sökningen gav inga träffar

  Om våra begagnade bilar

  Vi på Toveks Bil erbjuder ett brett utbud av begagnade bilar av hög kvalitet. Hos oss kan du hitta din drömbil. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en enkel och smidig köpupplevelse, från första kontakt till att du kör iväg i din nya bil.

  Vi ser till att du kan vara trygg när du handlar begagnad bil

  CARFAX-kontrollerade bilar

  Vi förstår att att köpa en begagnad bil kan vara en stor investering och en stressig upplevelse. Därför vill vi göra processen så lätt och trygg som möjligt för dig. Hos oss på Toveks Bil kan du alltid hitta begagnade bilar till salu. Alla våra begagnade bilar testas och är CARFAX-kontrollerade. Vi tar ansvar för att alla våra bilar genomgår en grundlig inspektion och service innan de säljs.
  Detta innebär att du kan känna dig trygg med att bilen du köper är i utmärkt skick.

  Garanti på begagnade bilar? Javisst!

  Vi erbjuder en omfattande garantipolicy för alla våra bilar. Med MRF-garanti och varudeklarerade bilar kan du som kund känna dig trygg. Eftersom detta innebär att om du skulle stöta på några problem med bilen, så kommer vi att hjälpa dig att lösa dem på ett smidigt och professionellt sätt.

  Stort utbud på välskötta bilar

  Vi har ett stort utbud av olika bilmodeller, från små stadskärror till stora SUV:ar. Vi är säkra på att du kommer att hitta en bil som passar dina behov och önskemål hos oss.
  Våra kunder är alltid vår högsta prioritet, och vi strävar efter att erbjuda en personlig och professionell service. Vi är öppna för att besvara alla dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt bil för dig.
  Så om du letar efter en begagnad bil av hög kvalitet, till rätt pris och med en trygg köpupplevelse, så är vi det rätta valet för dig.

  Vi har även begagnade transportbilar

  Vi erbjuder ett brett utbud av transportbilar av hög kvalitet för alla typer av ändamål. Vårt utbud av transportbilar innehåller modeller från Volkswagen Transportbilar som vi även är återförsäljare för.