Kampanj Volkswagen T-Roc

T-Roc

En kraftfull personlighet.

Med T-Roc har du gott om frihet att påverka hur bilen upplevs. Till exempel finns de blankpolerade 17-tums lättmetallfälgarna Mayfield (standard) att välja i tre olika kulörer. Vad gäller bilens lack har du en stor mängd färgkombinationer att välja bland Kromade accenter understryker T-Rocs look. Du kan till exempel addera en kromdetaljer till den svarta grillen och till bakdelen. Både fram och bak har diffusern en silverfärgad ton.

När du kliver in i T-Roc möts du av upplysta inredningsdetaljer, läslampor fram och bak, och en bakgrundsbelysning som skapar en särskilt behaglig atmosfär. Du kan välja mellan fyra olika kulörer och utföranden för inlägget i instrumentpanelen.

Framstolarna finns även i de två versionerna av läderklädseln Vienna, båda med hög premiumkänsla. Och när du tagit plats i stolen har du med den smarta telefonuppkopplingen full kontakt med omvärlden när du är ute på vägarna. Tack vare USB-ingången och Bluetooth-uppkopplingen är det enkelt att spela musik från olika källor genom ljudsystemet och ut i T-Rocs högtalare.

När du kör långa sträckor är trötthetsvarnaren en viktig hjälp. Så snart det registrerar avvikelser från förarens normala rattrörelser*, varnar systemet med ljudsignal och rekommenderar föraren att ta en paus.

*Inom systemets gränser.

T-Roc – lika individuell som du.

Inuti T-Roc finns det knappt någon ände på hur du kan uttrycka din personliga smak. Du kan till exempel välja färg på inlägget i instrumentpanelen. Du kan också få din favoritfärg i dörrsidorna  och på mittkonsolen. Stolsklädseln Tracks 4 kan också anpassas till din favoritkulör. Oavsett om du vill skapa en sober elegans eller ett djärv look som får folk att titta till, så är det upp till dig och din smak.

Du kan läsa mer här

 

Välkommen in och provkör nya T-Roc.
En magisk körupplevelse väntar.

 

Till kontakt