Nya Volkswagen Passat

Nya Volkswagen Passat

Premiär för nya Volkswagen Passat

Nu är nya Passat Sportscombi här! Sedan decennier är Passat en favorit både i arbetslivet och livet. Nya generationen Passat är dessutom ännu lite större, ännu mer komfortabel på vägen och kommer med en mängd nya funktioner som gör resan bekvämare och mer underhållande både för dem i framsätet och i baksätet. Den finns att välja som mildhybrid med låg förbrukning eller laddhybrid med snabbladdning och upp till 13 mils räckvidd på el. Den finns även med fyrhjulsdrift och dieselmotor som är kompatibel med HVO100. Varmt välkommen in och upptäck samt provkör nya Passat hos oss på Toveks Bil!

Premiär 6 april 

Nu på lördag, den 6 april, firar vi nya Passat Sportscombi och bjuder på fika under hela dagen. Ta med familjen och ta en tur med nya Passat. Varmt välkommen!

Volkswagen Passat TSI 150 DSG 

Den nionde generationens Passat bjuder på en kraftfull kombination av aerodynamisk design och högeffektiva drivlinor. Utrustad med toppmodern teknik och material av högsta kvalitet, erbjuder den en körglädje utöver det vanliga. Med mer utrymme än någonsin tidigare, sin sportiga design, höga komfortnivå och innovativa teknik är nya Passat redo att ta dig till din destination. 
 

Pris från 437.900 kr 
Privatleasing från 5.125 kr/mån

Nya Passat Sportscombi eHybrid 150 hk DSG

Nya Passat Sportscombi är här, och likt sina föregångare fortsätter den att imponera. Nu kommer Passat eHybrid med en imponerande räckvidd helt på el upp till 13 mil. Det är nog för att klara av de allra flesta resorna, med allt vad det innebär för att spara in både på utsläpp och bränslekostnader. Dessutom kan du snabbladda den.
 
Pris från 529.900 kr
Förmånsvärde från 4.203 kr/mån
Nya Tiguan

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om nya Passat, önskar offert eller vill boka provkörning? Kontakta oss nedan så återkopplar vi till dig!

Fyll i uppgifterna nedan