Nya Tiguan

Nya Volkswagen Tiguan

Premiär för nya Volkswagen Tiguan

Tiguan har under många år varit en praktisk vän på vägen för många familjer på deras resor i livet. Nu kommer den i en helt ny generation med mer utrymme, mer kvalitetskänsla och som laddhybrid med längre räckvidd. Plus mycket mer. Varmt välkommen in och upptäck samt provkör nya Tiguan hos oss på Toveks Bil!

Nya Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan TSI 150 DSG Edition

Nya Tiguan erbjuder förfinad förarmiljö, avancerat infotainmentsystem och förbättrade assistanssytem för en smidig körning och parkering. Med 4MOTION fyrhjulsdrift och en kraftfull dragförmånga är nya tiguan perfekt för alla äventyr.
 

Pris från 387.200 kr (ord.pris 442.400 kr)
Privatleasing från 4.495 kr/mån

Nya Tiguan eHybrid 204 hk DSG

Oavsett om det gäller den dagliga pendlingen eller en impulsiv långkörning, är nya Tiguan laddhybrid designad för att möta alla dina behov – och mer därtill.
Utrustad med den allra senaste generationens TSI-motorer och en effektstark elmotor, erbjuder Tiguan eHybrid en kraftfull och samtidigt bränsleefffektiv körupplevelse. Den finns tillgänlig med två olika drivlinor, båda med en elektrisk räckvidd upp till 120 km enligt WLTP-standarden.
 
Pris från 517.200 kr
Förmånsvärde från 3.181 kr/mån
Nya Tiguan

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om nya Tiguan, önskar offert eller vill boka provkörning? Kontakta oss nedan så återkopplar vi till dig!

Fyll i uppgifterna nedan