Auktoriserad verkstad Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda

Verkstad & Service

Verkstad & Service

Välkommen till våra serviceverkstäder. Genom att vara auktoriserad verkstad för våra varumärken kan du vara trygg med att vi är väl utrustade för att ta hand om din bil på bästa sätt. Vi både investerar och lägger mycket tid på att uppdatera oss själva, vår utrustning och våra lokaler så att vi alltid ska vara det självklara valet för din Volkswagen, Audi, Seat, Skoda eller Volkswagen Transportbil. Självklart använder vi bara originaldelar som är tillverkade för just din bil.

Prisförfrågan övriga ärenden & utlandsregistrerade bilar

Önskar du boka tid på verkstaden som inte rör service? Om så är fallet är du välkommen att lägga din förfrågan här. För dig med utlandsregistrerad bil använder du detta formulär för både service och övriga ärenden.

Prisförslag felsökning, glasskada, Toveks Bil

Våra tjänster

Hos oss kan du få hjälp med det mesta kring din bil, bland annat:

Service på Volkswagen, Audi, Seat och Skoda

Auktoriserad verkstad

För att vi ska få vara en auktoriserad verkstad för våra märken så kräver våra biltillverkare att vi uppfyller en rad krav:

  • Rätt utrustning och rätt verktyg – Detta innebär att vi som verkstad ska vara utrustade med godkänd verkstadsutrustning från biltillverkaren. Detta ställer krav på att vi har alla specialverktyg som krävs för att få utföra samtliga reparationer på bilen.
  • Verkstadspersonalen ska ha rätt kompetens och utbildning – Våra mekaniker och övrig verkstadspersonal har krav på sig att genomgå den utbildning som tillverkaren anvisar. På så vis säkerställer vi att vår verkstadspersonal är ständigt uppdaterad och utvecklar sig inom de märken som vi är inriktade på.
  • Verkstaden ska använda originaldelar – Originaldelar är helt anpassade till en specifik bil. Det är samma del som sätts i bilen vid tillverkning. När det sker förbättringar och uppdateringar i tillverkningsprocessen överförs dessa omgående till våra Originaldelar. På så sätt säkerställer vi att delen garanterat passar, går snabbt att montera och uppfyller de kvalitetskrav som ställs när bilen tillverkas.
  • Mobilitetsgarantin förnyas – Efter genomförd service hos en auktoriserad verkstad förnyas alltid mobilitetsgarantin eller Vägassistansgarantin (vid Basservice). Detta innebär att du som kund alltid får hjälp om ett driftstopp inträffar – utan kostnad.

Serviceavtal

Inga överraskningar. Med ett serviceavtal får du en låg, fast månadsbetalning och därmed god kontroll på dina servicekostnader. Du kan samtidigt vara trygg med att vi använder originaldelar och uppdaterar din bil med den senaste programvaran. Självklart ingår Mobilitetsgarantin.

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

Mobilitetsgaranti är ett kostnadsfritt mervärde som du får när du servar din bil hos en auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att du får hjälp på plats om din bil skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du den hjälp du behöver.

Vid akut driftstopp

Nedan finner du telefonnummer för respektive varumärke om din bil skulle bli akut okörbar samt mer information.

Våra kundkort

Med våra kundkort kan du dela upp din betalning på upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter. Kortet är dessutom kostnadsfritt!

Läs mer här