Omslagsbild VW
Omslagsbild VW

Volkswagen

Volkswagen

Kampanjer Volkswagen

På Toveks Bil hittar du en bred variation av Volkswagenbilar. Här kan du ta del av våra kampanjer på Volkswagen, och för dig som är nyfiken på hela modellsortimentet hittar du det här.
Välkommen in till oss på Toveks Bil för att provköra!

Köp din nya Volkswagen

Volkswagen – det välkända märket

På Toveks Bil har vi en bred variation av Volkswagenbilar. Volkswagen är ett populärt märke på grund av sin långa historia och höga säkerhet. Att köpa Volkswagen är för många därför ett tryggt och säkert val av bil. Välj mellan kända modeller som till exempel Golf, Passat eller Polo och lägg sedan till den utrustningsnivå som passar just dig. Vi erbjuder olika sätt att finansiera din bil på – oavsett om du vill köpa bil som privatperson eller företag.

Att äga sin egen bil passar dig som vill:

  • Ta eget ansvar för ditt bilägande.
  • Kunna hantera och bestämma över bilens skick.
  • Ha kontroll över och äga bilens värde.
  • Kunna köra precis så långt som du vill.

Privatleasing Volkswagen

Vi erbjuder privatleasing på Volkswagen, ett alternativ för dig som kund som inte är i behov av att äga din bil. Det innebär att du som kund endast betalar för nyttjandet av bilen under en avtalad tid och med en bestämd körsträcka.

Fördelar med Volkswagen privatleasing är:

  • Ingen kontantinsats – Vid privatleasing finns det inget krav på kontantinsats.
  • Inget ägande – du behöver aldrig fundera över bilens framtida värde, efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare på Toveks Bil.
  • Du väljer avtalstid – Vanligtvis är avtalstiden mellan 24–36 månader men det finns även möjlighet till annan avtalstid.
  • Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserat på hur bilen används, avtalstid, bilmodell samt planerad körsträcka.

Provkörning Volkswagen

Är du intresserad av att provköra någon av våra härliga modeller från Volkswagen? Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi till dig snarast möjligt!