Scania Fleet Management

Den data som samlas in i Scanialastbilarna ger värdefull inblick i körstilar, produktivitet och ekonomi. Den här graden av spårning och diagnostik kan ge viktiga fördelar såsom högre fordonstillgänglighet, bättre säkerhet och lägre driftkostnader.

Med Scania Fleet Management Portal har du tillgång till fordonspositionering och tendenser över längre tidsperioder vilket ger dig unika möjligheter att planera och hantera dina förare och fordon på ett effektivt sätt.

Uppföljningsrapport

För dig som vill få information från ditt fordon varje vecka och göra en egen analys utifrån grunddata, är detta en bra baslösning. Du får även tillgång till trender och koldioxidrapporter och kan planera ditt underhåll direkt i portalen. När du köper en ny Scania så ingår detta i din affär.

Control package Scania

Kontrollpaket

Med kontrollpaketet kan du spåra och följa upp din fordonspark från vilken dator som helst via Fleet Management Portal. Du får tillgång till viktig information om din fordonspark dygnet runt, och med vår meddelandetjänst kan du kommunicera snabbt och enkelt med förarna. Med kontrollpaketet kan du också sortera, filtrera och generera rapporter för analys.

Dataåtkomst

Med dataåtkomstpaketet kan du integrera Scaniadata med telematik från andra tillverkare. Med vårt dataåtkomstpaket kan data integreras med befintliga system, så att du kan använda data från det anslutna fordonet. Detta är ett bra alternativ för kunder med blandade vagnparker, som redan använder andra telematiksystem.


Kontakt

Bengt Björk
Serviceavtalssäljare
0500-427909
bengt.bjork@toveksbil.se