Nya däck hos Toveks Bil

Däck & Däckhotell

Däck – byt sommardäck eller vinterdäck

Dags att byta däck? Vi är en komplett däckverkstad och vet bäst vad som passar din bil. Vi hjälper dig att byta till sommardäck eller vinterdäck och kontrollerar så att hjulen har rätt inställning snabbt och enkelt.

Hos oss hittar du däck och fälg i alla prisklasser. Under sin beräknade livslängd kommer ett hjul att rulla minst en sträcka som motsvarar ett varv runt jorden. Konstruktionen måste därför passa ett brett register av underlag samtidigt som det är fullständigt pålitligt – så för oss startar allt med ett däck av högsta kvalité. Genom våra samarbeten med världens ledande däckfabrikanter kan vi se till att våra kompletta hjul alltid har kontakt med vägen – meter för meter. Hos oss kan du köpa däck från Pirelli, Continental, Nokian och Goodyear.


Tjänster däckverkstad

Här kan du få hjälp med bland annat:

Däckhotell

Spara tid, arbete och plats genom att checka in dina hjul på våra däckhotell. Hos oss får dina däck en skön vistelse med lagom temperatur och möjlighet att stifta nya bekantskaper med kompisarna på hyllorna. När det sedan är dags att checka ut hjälper vi dig att skifta däck och bjuder på en kopp kaffe under tiden.

Det här gör vi:

  • Hjulskifte
  • Kontroll av lufttryck
  • Kontroll av mönsterdjup
  • Förvaring av hjul

All data registrerar vi i vårt däcksystem så att vi lätt kan plocka fram informationen inför nästa hjulskifte. Om mönsterdjupet är för lågt kontaktar vi dig i god tid innan med förslag på eventuellt däckbyte så att du kan känna dig trygg på vägen.

När däck förvaras på rätt sätt så håller de längre. De måste skyddas mot bland annat fukt, hög värme, direkt solljus, starkt neonljus som har hög ultravioletthalt och oljor. När du förvarar dina däck på vårt däckhotell kan du vara säker på att de försvaras under rätt förhållanden. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

OBS! Via kontaktformuläret nedan kan du EJ boka hjulskifte, det skickas in via detta formulär.

Kontakta oss

Däckverkstad

Välkommen till vår däckverkstad i Borås, Falkenberg, Falköping, Kinna, Lidköping, Lund, Mariestad, Skara, Skee (Strömstad), Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Ulricehamn, Vara och Varberg.