Reservdelar & Tillbehör

Som auktoriserad märkesverkstad kan vi garantera att vi alltid hittar rätt reservdel eller tillbehör till din Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA eller Volkswagen Transportbil. Vi har alla originaldelar till våra märken och vet vilka tillbehör som passar just din bil.

Gratis DataPlug till dig som kör Volkswagen!

Med Volkswagen Connect kan du lätt och smidigt hålla koll på din bil och körning. Bilen överför information så som fordonsstatus, körsätt och hitta närmsta Volkswagen-partner. Just nu erbjuder vi Volkswagen Connect helt gratis. Kom in till oss och hämta din DataPlug så hjälper vi dig självklart igång!

För att kunna använda tjänsten behöver du:

  • En VW Connect DataPlug.
  • En smartphone med operativsystemet Android- (version 5.0 eller senare) eller iOS (minst version iOS 9.0).
  • VW Connect-appen som du laddar ner från Google Play/App Store.
  • En kompatibel Volkswagen-modell.

Läs mer här!

OBS! Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Volkswagen DataPlug

Beställ tillbehör till din bil!

Hos oss hittar du originaltillbehören du behöver. Det är en trygghet att välja rätt originaldelar till din bil så att du kan köra säkert längs vägarna.
Dessutom är det bra för andrahandsvärdet.

I webshopen för respektive varumärke kan du beställa allt från bilbarnstolar, takboxar, cykelhållare och motorvärmare som passar just din bil.

Varför Originaldelar?

En Originaldel är helt anpassad till en specifik bil och förutom att våra Originaldelar verkligen passar till bilen, passar de också på bilen. Passformen vid montering är perfekt och man slipper tidsödande anpassningar. Våra reservdelar utvecklas kontinuerligt och alla förbättringar som införs i serietillverkningen av bilar överförs omedelbart till reservdelarna. Således kan du som kund alltid vara säker på att du får den absolut senaste tekniken och säkerhetstänkandet med våra Originaldelar.

Originaldelar & reservdelar

 

Aktuella kampanjer

Missa inte säsongens aktuella kampanjer här på Toveks Bil.


Våra kundkort

Med våra kundkort kan du dela upp din betalning upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter. Kortet är dessutom kostnadsfritt!

Läs mer & ansök här