trans1.jpeg
trans1.jpeg
trans1.jpeg

Transportbilar

Volkswagen Transportbilar

Kampanjer Transportbilar

Är du på jakt efter en skåpbil, familjebil eller en transportbil? Ta då del av våra kampanjer på Volkswagen Transportbilar nedan, eller se hela sortimentet för Volkswagen Transportbilar här.
Välkommen in och provkör din nya Transportbil hos oss på Toveks Bil!

Nya ID. Buzz och ID. Buzz Cargo!

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo

Nya ID. Buzz och ID. Buzz Cargo!

Köp en Volkswagen Transportbil

Är du på jakt efter en skåpbil, familjebil eller en transportbil? Vi erbjuder ett brett utbud av Volkswagen Transportbilar för att du som kund ska vara säker på att hitta den bästa transportbilen för dig.

Välj mellan populära modeller som Caddy, Transporter och Amarok och anpassa sedan bilen efter dina behov. Alla VW transportbilar finns i flera versioner med olika motoralternativ och utrustningsmöjligheter.

Volkswagen All-in

Denna finansieringslösning har tagits fram för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller flera transportbilar. Genom All-in samlas kostnaderna för alla transportbilar på en faktura.

Fördelar med Volkswagen All-in

  • Konkurrenskraftiga erbjudanden på finansiering, serviceavtal och försäkring med allt på en faktura.
  • Generösa garantier – Tre års garanti, MaxiMil driftgaranti upp till fem år, Mobilitetsgaranti och 12 års garanti mot genomrostning.
  • Gratis lånebil – Med Volkswagen All-in har du som Volkswagenägare möjlighet att boka en gratis lånebil när din egen är på service.

Undrar du något om våra transportbilar går det bra att kontakta någon av våra anläggningar så hjälper vi dig.