Verkstad och service SEAT

Service och verkstad SEAT

Auktoriserad verkstad & service SEAT

Din SEAT talar själv om när den behöver service, då lämnar du din bil hos en av våra auktoriserade verkstäder. Hos oss är den i trygga händer. Våra mekaniker är utbildade i den senaste tekniken samt har tillgång till de senaste verktygen och programvarorna för att just din bil ska få den bästa servicen. Vi garanterar alltid ett väl utfört arbete och personlig service anpassat efter dina behov. SEAT Originalservice säkerställer optimerad prestanda och säkerhet, vilket är oumbärligt för bilens funktion och livslängd. Teckna SEAT serviceavtal till en fast månadskostnad och få all service i enlighet med den serviceplan SEAT utfärdat.

Boka tid online!

Här kan du boka tid för service, reparation, glasreparation eller hjulskifte.

Boka här!

SEAT Originalservice

SEAT Originalservice ger dig och din SEAT de bästa förutsättningarna för ett långt och friktionsfritt liv tillsammans. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs SEAT Mobilitetsgaranti automatiskt.

SEAT Originalservice 4+

Om din bil är av årsmodell 2017-2020, kan vi erbjuda SEAT Originalservice 4+. Servicen är exakt densamma som SEAT Originalservice och utförd av experterna på din bil, men du får ett lägre pris. Om det behövs uppdateras programvaran, och du får alltid en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik. Bra både för din bil, för körglädjen och för andrahandsvärdet. Dessutom får du även rabatterat pris på reparationer.

SEAT Originalservice 8+

Om din bil är av årsmodell 2016 eller äldre kan vi erbjuda dig en Basservice till ett fast pris på 1 995 kr, eller en Originalservice 8+. Originalservice 8+ är exakt densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris. Den utförs av experterna på din bil och om det behövs uppdateras programvaran.

Auktoriserad verkstad för dig med höga krav

Vi är mycket stolta över att vara auktoriserad verkstad för SEAT. Det är en kvalitetsstämpel som visar att vi uppfyller en rad krav ställda av våra biltillverkare.

 • Kompetens & utbildning
  Mekanikerna och verkstadspersonalen hos oss genomgår utbildningar specialanpassade för SEAT. Därmed säkerställer vi att vår personal ständigt utvecklas och är uppdaterade på just din SEAT.
 • Rätt utrustning & rätt verktyg
  Våra verkstäder är utrustade med godkänd verkstadsutrustning från SEAT. Detta ställer krav på att vi har alla specialverktyg som behövs för att utföra samtliga reparationer på bilen.
 • Alltid originaldelar
  Våra verkstäder använder sig alltid av originaldelar. Originaldelarna är anpassade till en specifik bil; det är samma delar som sätts i bilen vid tillverkning. När det genomförs förbättringar och uppdateringar i tillverkningsprocessen överförs dessa omgående till våra originaldelar. På så sätt säkerställer vi att delen garanterat passar, går snabbt att montera och uppfyller de kvalitetskrav som ställs när bilen tillverkas. Läs mer om originaldelar här.
 • Mobilitetsgarantin förnyas
  Efter en genomförd service hos vår auktoriserade verkstad förnyas alltid mobilitetsgarantin eller vägassistansförsäkring (vid Basservice). Det innebär att du som kund alltid får hjälp om ett driftstopp inträffar – helt kostnadsfritt.

Verkstad SEAT

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

Mobilitetsgaranti är ett kostnadsfritt mervärde som du får när du servar din bil hos en auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att du får hjälp på plats om din bil skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du den hjälp du behöver.

Hjälp dygnet runt

Vid akut driftstopp, ring 020-80 10 20 inom Sverige och +46 771 80 10 20. från övriga Europa.

Läs mer på SEAT.se

Verkstad och service SEAT

Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör till din SEAT

I onlinekatalogen för originaltillbehör till SEAT hittar du massvis av tillbehör som förenklar och förbättrar tillvaron med din SEAT. Hittar du inte den reservdel eller tillbehör du söker online? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Se alla tillbehör till SEAT här

SEAT Serviceavtal

SEAT serviceavtal gör det enkelt för dig att ta kontroll på kostnaderna för service, förlänger mobilitetsgarantin samt ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil.  När du tecknar SEAT Serviceavtal låter du oss som kan din SEAT bäst ge den regelbunden service och underhåll till en fast månadskostnad. Enkelt, smidigt och tryggt.

Fördelar med SEAT Serviceavtal:

 • Kontroll på servicekostnader
 • Låg fast månadskostnad under hela avtalstiden
 • Din SEAT repareras med originaldelar
 • Andrahandsvärdet och livslängden på din SEAT ökar
 • Mobilitetsgarantin förlängs

Seatkortet Visa

SEAT-kortet Visa

Med vårt kundkort från SEAT kan du dela upp din betalning på upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter hos din SEAT-återförsäljare. Det är ett Visa-kort utan årsavgift som går att använda världen över och du får poäng på alla dina inköp var du än handlar.

Ansök online