Auktoriserad verkstad Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda

Auktoriserad verkstad

Auktoriserad verkstad – Audi, Volkswagen, SEAT & ŠKODA

Välkommen till våra serviceverkstäder. Genom att vara auktoriserad verkstad för våra varumärken kan du vara trygg med att vi är väl utrustade för att ta hand om din bil på bästa sätt. Vi både investerar och lägger mycket tid på att uppdatera oss själva, vår utrustning och våra lokaler så att vi alltid ska vara det självklara valet för din Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda eller Volkswagen Transportbil. Självklart använder vi bara originaldelar som är tillverkade för just din bil.

Välkommen till vår verkstad i Borås, Falkenberg, Falköping, Kinna, Lidköping, Lund, Mariestad, Skara, Skee (Strömstad), Skövde, Stenungsund, Trollhättan, Uddevalla, Ulricehamn, Vara eller Varberg.

Våra tjänster

Hos oss kan du få hjälp med det mesta kring din bil, bland annat:

Service på Volkswagen, Audi, Seat och Skoda

 • Byta bromsvätska, olja, filter m.m
 • Hjulskifte
 • Hjulinställning
 • Laga punktering
 • Däckhotell
 • Fylla AdBlue
 • Byta glödlampor, torkarblad m.m

Auktoriserad verkstad för dig med höga krav

Vi är mycket stolta över att vara auktoriserad verkstad för de bilmärken som vi erbjuder. Det är en kvalitetsstämpel som visar att vi uppfyller en rad krav ställda av våra biltillverkare.

 • Rätt utrustning & rätt verktyg
  Våra verkstäder är utrustade med godkänd verkstadsutrustning från respektive biltillverkare. Detta ställer krav på att vi har alla specialverktyg som behövs för att utföra samtliga reparationer på bilen.
 • Kompetens & utbildning
  Mekanikerna och verkstadspersonalen hos oss genomgår utbildningar specialanpassade för varje biltillverkare. Därmed säkerställer vi att vår personal ständigt utvecklas och är uppdaterade inom de märken som vi är inriktade på.
 • Alltid originaldelar
  Våra verkstäder använder sig alltid av originaldelar från respektive biltillverkare. Originaldelarna är anpassade till en specifik bil; det är samma delar som sätts i bilen vid tillverkning. När det genomförs förbättringar och uppdateringar i tillverkningsprocessen överförs dessa omgående till våra originaldelar. På så sätt säkerställer vi att delen garanterat passar, går snabbt att montera och uppfyller de kvalitetskrav som ställs när bilen tillverkas.
 • Mobilitetsgarantin förnyas
  Efter en genomförd service hos vår auktoriserade verkstad förnyas alltid mobilitetsgarantin eller vägassistansgarantin (vid Basservice). Det innebär att du som kund alltid får hjälp om ett driftstopp inträffar – helt kostnadsfritt.

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

Mobilitetsgaranti är ett kostnadsfritt mervärde som du får när du servar din bil hos en auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att du får hjälp på plats om din bil skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du den hjälp du behöver.

Vid akut driftstopp

Nedan finner du telefonnummer för respektive varumärke om din bil skulle bli akut okörbar samt mer information.

Våra kundkort

Med våra kundkort kan du dela upp din betalning på upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter. Kortet är dessutom kostnadsfritt!

Läs mer här