Laddboxar

Ladda hemma

Laddboxar

Letar du efter en laddbox till din elbil? Vi erbjuder ett brett sortiment av laddboxar från ledande varumärken såsom Zaptec, Wallbox, CTEK och Charge Amps. Oavsett om du behöver en effektiv laddstation för din villa, radhus eller fritidshus, har vi lösningen för dig. Självklart ingår alltid installation och hantering av skattereduktion för Grön Teknik. Utforska vårt utbud av högkvalitativa laddboxar från KG Knutsson AB idag!  

Våra laddboxar

Zaptec Go 22 kW

Zaptec GO är kompakt, elegant och toppar försäljningslistorna som den mest populära laddaren i Sverige. Den finns tillgänglig i en rad stilrena färger inklusive svart, vit, grå, blå, grön och brun. En unik funktion är att Zaptec GO alltid är uppkopplad via 4G utan extra kostnad.

Från 6 995 kr*

Zaptec Go laddbox

Wallbox Pulsar Plus 11 kW

Wallbox Pulsar Plus är en diskret och smart laddare med små mått och minimalistisk design. Den är uppkopplingsbar till Wi-Fi och är styrbar via myWallbox-appen där du bland annat kan styra laddningen till de lägre elpriserna och övervaka laddstatus . Wallbox är för dig som söker en liten kompakt laddare med snygg design.

Från 6 995 kr*

Charge Amps Halo 11 kW

Charge Amps Halo är utrustad med en innovativ LED-belysning som lyser upp även i de mörkaste miljöerna. Den är designad för att göra laddningsprocessen enklare och mer bekväm, oavsett om det är dag eller natt. Med en flexibel kabel på 7,5 meter kan du enkelt ansluta din bil till laddningsstationen utan att oroa dig för att kabeln ska vara för kort.

Från 7 995 kr*

Charge Amps Aura 22 kW

Laddboxen Charge Amps Aura är den optimala lösningen för dig som behöver ladda upp till två fordon samtidigt, med imponerande effekt på upp till 22 kW per uttag. Med sin stilrena svenska design tillverkad i hållbar återvunnen aluminium, är Aura både funktionell och estetiskt tilltalande.

Från 17 995 kr*

Charge Amps Aura

CTEK Njord Go 11 kW

CTEK Njord är en bärbar laddare som ger dig en snabb och pålitlig elbilsladdning. Den är perfekt för dig som vill flytta med sig laddaren till exempelvis sommarstugan.

Från 5 495 kr*

CTEK Njord Go 11 kW

*Samtliga priser nedan är pris för box med grundinstallation efter Grön Teknik-avdrag.

Frågor och svar kring laddstöd

Som privatperson kan du nyttja skattereduktion för grön teknik. Det innebär att du får hälften av kostnaderna för arbete och material avdragna direkt på fakturan – på samma sätt som ett ROT-arbete. Vi samarbetar med KG Knutsson när det gäller boxar för installation hemma hos dig. 

Ladda bilen är ett investeringsstöd för laddningsstationer för att en­klare kunna ladda bilen vid exempelvis bostad en eller arbetsplatsen. Stödet är en del i att förenkla för laddning i hela landet när laddbara bilar blir allt vanligare. Stödet söks via Naturvårdsverkets hemsida: www.naturvardsverket.se/laddabilen

Företag och andra organisationer kan söka bidrag för installation av laddningsstationer som används av dem själva. Till exempel laddningsstationer som installeras på ett företags personalparkering eller för företagsfordon.

Bostadsrättsföreningar, stiftelser och samfälligheter kan söka bidrag för installation av laddningsstationer som används av dem själva. Till exempel laddningsstationer som installeras för en bostadsrättsfören­ings medlemmar.