Hyra bil från Europcar hos Toveks Bil

Hyrbil

Hyra bil med Europcar hos Toveks Bil

Vi samarbetar med Europcar för uthyrning av bilar och vårt mål är att alltid hitta rätt bil till dig, oavsett ändamål. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker när du vill hyr bil av oss. Oavsett om du behöver hyra bil i jobbet eller privat och behöver en familjebil eller transportbil har Europcar rätt hyrbil för dig. Varmt välkommen!

Korttidsleasing via Europcar

Nu har Europcar lanserat korttidsleasing, en flexibel mobilitetslösning som är anpassad för att möte dagens och morgondagens behov. Vi lever i en snabb värld där det händer mycket just nu och man vet inte om man ska köpa en bensin, diesel, laddhybrid, el, eller biogas driven bil? Vill du inte låsa fast dig genom att köpa en bil, så är korttidsleasing något för dig.

Eller kanske är det så att du driver ett företag och skulle behöva utöka med ett fordon för du har precis kammat hem en affär som är ett projekt på 10 månader. Då kan det vara idé att titta på korttidsleasing och inte ta några risker. När ditt behov upphör så lämnar du tillbaka bilen.

Sen är det ju skönt att hålla koll på kostnaderna för bilägandet, för här ingår skatt, försäkring, service, däck, hjulskiftning med mera i månadsavgiften. Inga överraskningar och framför allt flexibiliteten att kunna byta bilmodell när behovet förändras.

Hur fungerar korttidsleasing?
Du bestämmer dig för en bilmodell ur vår vagnpark som består av ett brett utbud från Volkswagen gruppens olika varumärken (VW, VW transportbilar, Audi, Skoda, Seat). Sen skickar du en förfrågan till oss via mail eller telefon om du hellre önskar ringa, sedan tar vi kontakt med dig för att se till att du får den bil som du önskar samt ett uppdaterat prisförslag beroende på om du önskar några ytterligare tillval. Bilen hyrs ut månadsvis och minsta hyrestid är en månad. Du kan när som helst bryta korttidsleasingen genom att du åker in till någon av våra anläggningar och lämnar tillbaka din bil. Vi stämmer tillsammans av skicket på bilen vid återlämnandet. Skulle du lämna tillbaka den under pågående månad så betalar du för hela den påbörjade månaden.

Se aktuella kampanjer här!


Biluthyrning har vi på följande orter:

Borås

Ålgårdsvägen 25
Öppettider: Mån-fre 07-17
Tel: 033-236 599
boras@europcar.se

Boka online

Falkenberg

Motellvägen 5
Öppettider: Mån-fre 07-17
Tel: 0340-664 199
varberg@europcar.se

Boka online

Lidköping

Wennerbergsvägen 33
Öppettider: Mån-fre 07-16
Tel: 0510-688 52
lidkoping@europcar.se

Boka online

Skövde

Mellomkvarnsvägen 1
Öppettider: Mån-fre 07-16
Tel: 0500-427 901
skovde@europcar.se

Boka online

Trollhättan

Kardanvägen 20
Öppettider: Mån-fre 07-16
Tel: 0520-489 208
trollhattan@europcar.se

Boka online

Uddevalla

Göteborgsvägen 16
Öppettider: Mån-fre 07-17
Tel: 0522-654 315
uddevalla@europcar.se

Boka online

Varberg

Annebergsvägen 2
Öppettider: Mån-fre 07-18
Tel: 0340-664 199
varberg@europcar.se

Boka online