Volkswagen service och verkstad

Service och verkstad Volkswagen

Volkswagen

Auktoriserad verkstad & service Volkswagen

För att säkerställa en lång livslängd på din bil är det viktigt att ge den kontinuerlig omsorg. Det vet din Volkswagen – bilen talar själv om när det är dags för service. Låt de som kan din bil bäst ge den en förstklassig service. Våra serviceverkstäder uppfyller kraven som tillverkaren ställer för att bli en godkänd auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att vi lever upp till den kvalitet som fordras samt använder oss av specialverktyg och originaldelar anpassade efter just Volkswagen. När vi utför Volkswagen Originalservice garanterar vi att din bil förblir 100 % Volkswagen. Om du tecknar Volkswagen Serviceavtal slipper du överraskningar när det är dags att serva bilen. Du betalar en fast låg månadskostnad och vet redan i förväg vad servicen kommer att kosta.

Boka tid online!

Här kan du boka tid för service, reparation, glasreparation eller hjulskifte.

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Originalservice ger dig och din Volkswagen de bästa förutsättningarna för ett långt och friktionsfritt liv tillsammans. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt. Se vad som ingår här!

Volkswagen Originalservice 4+

Lägre pris för årsmodell 2019 till 2016.
Om din Volkswagen är över fyra år kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris på service och reparationer. I samband med servicen förnyas mobilitetsgarantin utan extra kostnad så om du råkar ut för ett driftstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa.

Volkswagen Originalservice 8+

Lägre pris för årsmodell 2015 och tidigare.
Originalservice till ett kraftigt rabatterat pris på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig. I samband med servicen förnyas mobilitetsgarantin utan extra kostnad så om du råkar ut för ett driftstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa.

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är av årsmodell 2015 eller äldre finns Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet som vid originalservice men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris på 1.895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår. Läs mer om Basservice här!

Auktoriserad verkstad för dig med höga krav

Vi är mycket stolta över att vara auktoriserad verkstad för Volkswagen. Det är en kvalitetsstämpel som visar att vi uppfyller en rad krav ställda av våra biltillverkare.

 • Alltid originaldelar
  Våra verkstäder använder sig alltid av originaldelar. Originaldelarna är anpassade till en specifik bil; det är samma delar som sätts i bilen vid tillverkning. Läs mer om originaldelar här.
 • Rätt utrustning & rätt verktyg
  Våra verkstäder är utrustade med godkänd verkstadsutrustning från Volkswagen.
 • Kompetens & utbildning
  Mekanikerna och verkstadspersonalen hos oss genomgår utbildningar specialanpassade för Volkswagen.
 • Mobilitetsgarantin förnyas
  Efter en genomförd service hos vår auktoriserade verkstad förnyas alltid mobilitetsgarantin eller vägassistansförsäkring (vid Basservice). Det innebär att du som kund alltid får hjälp om ett driftstopp inträffar – helt kostnadsfritt.
Volkswagen verkstad

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

Mobilitetsgaranti är ett kostnadsfritt mervärde som du får när du servar din bil hos en auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att du får hjälp på plats om din Volkswagen skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du den hjälp du behöver.

Hjälp dygnet runt

Vid akut driftstopp, ring 020-66 55 00 inom Sverige och +46 771 – 66 55 00 från övriga Europa.

Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör till din Volkswagen

I onlinekatalogen för originaltillbehör till Volkswagen hittar du massvis av tillbehör som förenklar och förbättrar tillvaron med din Volkswagen. Hittar du inte den reservdel eller tillbehör du söker online? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Service och verkstad för Volkswagen

Volkswagen Serviceavtal

Åk tryggt mellan servicetillfällena och teckna serviceavtal för att slippa överraskningar. Med ett serviceavtal får du originalservice till en låg fast månadsbetalning och därmed god kontroll på dina servicekostnader. Du kan samtidigt vara trygg med att vi använder originaldelar och uppdaterar din bil med den senaste programvaran. Självklart ingår Mobilitetsgarantin.

Fördelar med Serviceavtal:

 • Mobilitetsgarantin förlängs
 • Kontroll på servicekostnader
 • Låg fast månadskostnad under hela avtalstiden
 • Din bil repareras med originaldelar
 • Andrahandsvärdet och livslängden på din Volkswagen ökar

Volkswagenkortet Visa

Som innehavare av Volkswagenkortet Visa har du unika förmåner och får ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners. Med vårt kundkort från Volkswagen kan du dela upp din betalning på upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter hos din Volkswagen-återförsäljare. Det är ett Visa-kort utan årsavgift som går att använda världen över och du får poäng på alla dina inköp var du än handlar.