Service och verkstad Škoda

Skoda
Auktoriserad verkstad & service Škoda

Vi vet hur din bil ska tas om hand för att få ett långt och friktionsfritt liv. Din Škoda har en serviceplan och det innebär att bilen kontinuerligt behöver olika sorts service. Den har ett inbyggt system som själv känner av när bilen ska servas. Att följa serviceplanen är viktigt för att förlänga dess livslängd och andrahandsvärde. Våra specialiserade mekaniker har genomgått utbildningar anpassade för just Škoda. Vi har också de specialverktyg som krävs för att ta hand om din bil på absolut bästa sätt. Om vi behöver byta ut komponenter är det alltid Skoda originaldelar som används. Med en Škoda Originalservice kan du vara säker på att din bil förblir 100% Škoda när du hämtar ut den.

Škoda Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Våra utbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg servar din bil till en fast låg månadskostnad som både ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya Škoda.

Boka tid online!

Här kan du boka tid för service, reparation, glasreparation eller hjulskifte.
Boka här

Škoda Originalservice

Škoda Originalservice är det smarta sättet att bevara den höga kvaliteten på din Škoda. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Škoda Mobilitetsgaranti automatiskt. Läs mer om vad som ingår här!

Škoda Originalservice 4+

Lägre pris för årsmodellerna 2017-2020.

Škoda Originalservice med lägre pris på service och reparationer för din bil som är fyra år eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

Škoda Originalservice 8+

Lägre pris för årsmodell 2016 och tidigare.

Škoda Originalservice, men med ännu lägre pris på service och reparationer för din bil som är mer än åtta år – årsmodell 2016 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

Basservice

För dig som har en Škoda av årsmodell 2016 eller äldre finns Škoda Basservice. Samma detaljomsorg och Škoda originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 995 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår. Läs mer om Basservice här!

Auktoriserad verkstad för dig med höga krav

Vi är mycket stolta över att vara auktoriserad verkstad för din Škoda. Det är en kvalitetsstämpel som visar att vi uppfyller en rad krav ställda av våra biltillverkare.

 • Alltid originaldelar
  Våra verkstäder använder sig alltid av originaldelar. Originaldelarna är anpassade till en specifik bil; det är samma delar som sätts i bilen vid tillverkning.
 • Rätt utrustning & rätt verktyg
  Våra verkstäder är utrustade med godkänd verkstadsutrustning från Škoda. Läs mer om originaldelar här.
 • Kompetens & utbildning
  Mekanikerna och verkstadspersonalen hos oss genomgår utbildningar specialanpassade för Škoda.
 • Mobilitetsgarantin förnyas
  Efter en genomförd service hos vår auktoriserade verkstad förnyas alltid mobilitetsgarantin eller vägassistansförsäkring (vid Basservice). Det innebär att du som kund alltid får hjälp om ett driftstopp inträffar – helt kostnadsfritt.

Skoda verkstad

Service och verkstad SKODA

Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör till din Škoda

I onlinekatalogen för originaltillbehör till Škoda hittar du massvis av tillbehör som förenklar och förbättrar tillvaron med din Škoda. Hittar du inte den reservdel eller tillbehör du söker online? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Se alla tillbehör till Škoda här

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

Mobilitetsgaranti är ett kostnadsfritt mervärde som du får när du servar din bil hos en auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att du får hjälp på plats om din Volkswagen skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du den hjälp du behöver.

Hjälp dygnet runt

Vid akut driftstopp, ring 020-72 70 70  inom Sverige och +46 771- 72 70 70 från övriga Europa.
Läs mer på Skoda.se

Škoda Serviceavtal

Åk tryggt mellan servicetillfällena och teckna serviceavtal för att slippa överraskningar. Med ett serviceavtal får du originalservice till en låg fast månadsbetalning och därmed god kontroll på dina servicekostnader. Du kan samtidigt vara trygg med att vi använder originaldelar och uppdaterar din bil med den senaste programvaran. Självklart ingår Mobilitetsgarantin.

Fördelar med Serviceavtal:

 • Mobilitetsgarantin förlängs
 • Kontroll på servicekostnader
 • Låg fast månadskostnad under hela avtalstiden
 • Din bil repareras med originaldelar
 • Andrahandsvärdet och livslängden på din Škoda ökar

Škoda-kortet Visa

Med vår hjälp finansierar du din Škoda på ett lika ekonomiskt som enkelt vis. Vi erbjuder bilfinansiering med restskuld eller restvärde som följer bilens värdeminskning vilket ger en lägre månadsbetalning. Väljer du vår finansiering kan vi även garantera restvärdet på din Škoda. Kombinera med ett serviceavtal så får du en fast månadskostnad för servicen under hela avtalstiden. Att välja vår finansiering ger dessutom rabatt på Škoda Försäkring. Allt på en faktura och betalning per månad.
Ansök online