Service och verkstad Audi

Auktoriserad verkstad & service Audi

En kombination av din körstil, körsträcka och bilens ålder gör att din bil själv talar om när det är dags för service. När du lämnar in din Audi på vår verkstad kan du vara trygg med att vi vet exakt vad den behöver. Verkstadsbesöket anpassas efter bilens behov, därmed kan vi under ett och samma besök utföra flera olika servicemoment. Våra utbildade servicetekniker använder Audi Originaldelar, oljor och tillsatser för att säkerställa driftsäkerheten och minimera antalet servicetillfällen. I samband med utförd service förlängs Audis Mobilitetsgaranti automatiskt. Det ska vara tryggt och smidigt att lämna sin bil i våra händer.

Boka tid online!

Här kan du boka tid för service, reparation, glasreparation eller hjulskifte.

Audi Originalservice

Audi Originalservice ger dig och din Audi de bästa förutsättningarna för ett långt och friktionsfritt liv tillsammans. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Audi Mobilitetsgaranti automatiskt. 

Audi Originalservice 4+

Lägre pris för årsmodellerna 2017-2020.

Om din Audi är av årsmodell 2017-2020 kan vi erbjuda en Originalservice 4+. Priset för både service och reparationer är lägre men i övrigt är servicen exakt som Audi Originalservice. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen. Dessutom förlängs Audis Mobilitetsgaranti automatiskt. Trygghet och flexibilitet à la Audi.

Audi Originalservice 8+

Lägre pris för årsmodell 2016 och tidigare.

Om din Audi är åtta år eller äldre så kan du välja Originalservice 8+, Audi Originalservice till ett kraftigt rabatterat pris på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig. I samband med servicen förnyas mobilitetsgarantin utan extra kostnad så om du råkar ut för ett driftstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa.

Basservice

För dig som har en Audi som är av årsmodell 2016 eller äldre finns Audi Basservice. Samma detaljomsorg och Audi originalkvalitet som vid originalservice men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris på 1.995 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår. Läs mer om Basservice här!

Auktoriserad verkstad för dig med höga krav

Vi är mycket stolta över att vara auktoriserad verkstad för Audi. Det är en kvalitetsstämpel som visar att vi uppfyller en rad krav ställda av våra biltillverkare.

 • Rätt utrustning & rätt verktyg
  Våra verkstäder är utrustade med godkänd verkstadsutrustning från Audi. Detta ställer krav på att vi har alla specialverktyg som behövs för att utföra samtliga reparationer på bilen.
 • Kompetens & utbildning
  Mekanikerna och verkstadspersonalen hos oss genomgår utbildningar specialanpassade för Audi. Därmed säkerställer vi att vår personal ständigt utvecklas och är uppdaterade på just din Audi.
 • Alltid originaldelar
  Våra verkstäder använder sig alltid av originaldelar. Originaldelarna är anpassade till en specifik bil; det är samma delar som sätts i bilen vid tillverkning. När det genomförs förbättringar och uppdateringar i tillverkningsprocessen överförs dessa omgående till våra originaldelar. På så sätt säkerställer vi att delen garanterat passar, går snabbt att montera och uppfyller de kvalitetskrav som ställs när bilen tillverkas. Läs mer om originaldelar här.
 • Mobilitetsgarantin förnyas
  Mobilitetsgarantin eller vägassistansförsäkring (vid Basservice) förnyas alltid efter genomförd service hos oss. För dig innebär det att du alltid får hjälp om ett driftstopp inträffar – helt kostnadsfritt.
Verkstad Audi

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

Mobilitetsgaranti är ett kostnadsfritt mervärde som du får när du servar din bil hos en auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att du får hjälp på plats om din bil skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du den hjälp du behöver.

Hjälp dygnet runt

Vid akut driftstopp, ring 020-61 50 55 inom Sverige och +46 771 – 61 50 55 från övriga Europa.

Takbox till Audi

Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör till din Audi

I onlinekatalogen för originaltillbehör till din Audi hittar du massvis av tillbehör som förenklar och förbättrar tillvaron med din Audi. Hittar du inte den reservdel eller tillbehör du söker online? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Audi Serviceavtal

Audi serviceavtal gör det enkelt för dig att ta kontroll på kostnaderna för service, förlänger mobilitetsgarantin samt ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil.  När du tecknar Audi Serviceavtal låter du oss som kan din Audi bäst ge den regelbunden service och underhåll till en fast månadskostnad. Enkelt, smidigt och tryggt.

Fördelar med Audi Serviceavtal:

 • Kontroll på servicekostnader
 • Din Audi repareras med originaldelar
 • Mobilitetsgarantin förlängs
 • Låg fast månadskostnad under hela avtalstiden
 • Andrahandsvärdet och livslängden på din Audi ökar
Märkeskort Audi

AudiKort Visa

Med vårt kundkort från Audi kan du dela upp din betalning på upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter hos din Audi-återförsäljare. Det är ett Visa-kort utan årsavgift som går att använda världen över och du får poäng på alla dina inköp var du än handlar.