CUPRA verkstad och service

Service och verkstad CUPRA

Auktoriserad verkstad & service CUPRA

Vi är auktoriserad verkstad för CUPRA och hos oss är din bil i trygga händer. Med CUPRA Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din CUPRA. Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med CUPRA Originaldelar. Vi garanterar alltid ett väl utfört arbete och personlig service anpassat efter dina behov.

Boka tid online!

Här kan du boka tid för service, reparation, glasreparation eller hjulskifte.

Boka här!

Auktoriserad verkstad för dig med höga krav

Vi är mycket stolta över att vara auktoriserad verkstad för CUPRA. Det är en kvalitetsstämpel som visar att vi uppfyller en rad krav ställda av våra biltillverkare.

 • Kompetens & utbildning
  Mekanikerna och verkstadspersonalen hos oss genomgår utbildningar specialanpassade för CUPRA. Därmed säkerställer vi att vår personal ständigt utvecklas och är uppdaterade på just din CUPRA.
 • Rätt utrustning & rätt verktyg
  Våra verkstäder är utrustade med godkänd verkstadsutrustning från CUPRA. Detta ställer krav på att vi har alla specialverktyg som behövs för att utföra samtliga reparationer på bilen.
 • Alltid originaldelar
  Våra verkstäder använder sig alltid av originaldelar till din bil. Dessa är anpassade till en specifik bil; vi sätter in samma delar som vid tillverkning av bilen. När det genomförs förbättringar och uppdateringar i tillverkningsprocessen överförs dessa omgående till våra originaldelar. Därmed säkerställer vi att delen garanterat passar, går snabbt att montera och uppfyller de kvalitetskrav som ställs vid tillverkning av bilen.
 • Mobilitetsgarantin förnyas
  Efter en genomförd service hos vår auktoriserade verkstad förnyas alltid mobilitetsgarantin eller vägassistansförsäkring (vid Basservice). Detta innebär att du som kund alltid får hjälp om ett driftstopp inträffar – helt kostnadsfritt.

Verkstad och service för CUPRA

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

CUPRA Mobility Service garanterar dig en fullständig och pålitlig servicehjälp vid vägkanten inom EU och angränsande länder. Vi hjälper dig att fortsätta färden om du får ett driftstopp. Du får även assistans genom CUPRA Mobility Service vid en olycka, stöld eller om bränslet tagit slut. Vart du än är på väg, eller vad problemet än gäller, kommer vi att bistå dig.

Hjälp dygnet runt

Vid akut driftstopp, ring  020-63 60 60 inom Sverige och +46 771 63 60 60. från övriga Europa.

Läs mer på Cupraofficial.se

CUPRA Serviceavtal

CUPRA serviceavtal gör det enkelt för dig att ta kontroll på kostnaderna för service, förlänger mobilitetsgarantin samt ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil.  När du tecknar CUPRA Serviceavtal låter du oss som kan din CUPRA bäst ge den regelbunden service och underhåll till en fast månadskostnad. Enkelt, smidigt och tryggt.

Fördelar med CUPRA Serviceavtal:

 • Kontroll på servicekostnader
 • Låg fast månadskostnad under hela avtalstiden
 • Din CUPRA repareras med originaldelar
 • Andrahandsvärdet och livslängden på din CUPRA ökar
 • Mobilitetsgarantin förlängs