Verkstad Volkswagen Transportbilar

Service och verkstad Volkswagen Transportbilar

Auktoriserad verkstad & service Volkswagen Transportbilar

Vi är en auktoriserad verkstad Volkswagen Transportbilar, och din bil är i goda händer hos oss om någonting behöver repareras. Vår innovativa verkstadsutrustning samt specialverktyg är särskilt anpassade för Volkswagen Transportbilar. Vi kan därmed utföra service och reparationer på din Volkswagen Transportbil i enlighet med Volkswagens riktlinjer. Vi använder dessutom endast Volkswagen Originaldelar som är anpassade till just din bil, för att din bil ska förbli 100% Volkswagen. Våra mekaniker är specialutbildade på Volkswagen, vilket innebär att vi alltid tar hand om din bil på bästa sätt.

Boka tid online!

Här kan du boka tid för service, reparation, glasreparation eller hjulskifte.

Boka här!

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Originalservice ger dig och din Volkswagen de bästa förutsättningarna för ett långt och friktionsfritt liv tillsammans. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt. Se vad som ingår här!

Volkswagen Originalservice 4+

Lägre pris för årsmodell 2017 till 2020.
Om din Volkswagen är över fyra år kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris på service och reparationer. I samband med servicen förnyas mobilitetsgarantin utan extra kostnad så om du råkar ut för ett driftstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa.

Volkswagen Originalservice 8+

Lägre pris för årsmodell 2016 och tidigare.
Originalservice till ett kraftigt rabatterat pris på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig. I samband med servicen förnyas mobilitetsgarantin utan extra kostnad så om du råkar ut för ett driftstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa.

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är av årsmodell 2016 eller äldre finns Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet som vid originalservice men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris på 1.995 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår. Läs mer om Basservice här!

Auktoriserad verkstad för dig med höga krav

Vi är mycket stolta över att vara auktoriserad verkstad för Volkswagen Transportbil. Det är en kvalitetsstämpel som visar att vi uppfyller en rad krav ställda av våra biltillverkare.

 • Alltid originaldelar
  Våra verkstäder använder sig alltid av originaldelar. Dessa är anpassade till en specifik bil, och är samma delar som sätts i bilen vid tillverkning. Läs mer om originaldelar här.
 • Rätt utrustning & rätt verktyg
  Våra verkstäder är utrustade med godkänd verkstadsutrustning från Volkswagen.
 • Kompetens & utbildning
  Mekanikerna och verkstadspersonalen hos oss genomgår utbildningar specialanpassade för Volkswagen Transportbilar.
 • Mobilitetsgarantin förnyas
  Efter en genomförd service på vår auktoriserade verkstad förnyas alltid mobilitetsgarantin eller vägassistansförsäkring (vid Basservice). Det innebär att du som kund alltid får hjälp om ett driftstopp inträffar – helt kostnadsfritt.

Volkswagen Transportbilar Verkstad

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

Mobilitetsgaranti är ett kostnadsfritt mervärde du får när du servar din bil hos en auktoriserad märkesverkstad. Om din bil får akut driftstopp träder Mobilitetsgarantin in. Är problemen av enklare karaktär får du hjälp direkt på plats. Det innebär att du får hjälp på plats om din Volkswagen skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Ring så får du den hjälp du behöver – det spelar ingen roll var du befinner dig.

Hjälp dygnet runt

Vid akut driftstopp, ring 020-303 000 inom Sverige och +46-771 101 000 från övriga Europa.

Läs mer på Volkswagen-transportbilar.se

Service och verkstad VW Transportbilar

Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör till din Volkswagen Transportbil

I onlinekatalogen för originaltillbehör till Volkswagen Transportbilar hittar du massvis av tillbehör som förenklar och förbättrar tillvaron med din Volkswagen. Hittar du inte den reservdel eller tillbehör du söker online? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Se alla tillbehör till Volkswagen Transportbilar här

Volkswagen Transportbilar Serviceavtal

Åk tryggt mellan servicetillfällena och teckna serviceavtal för att slippa överraskningar. Med ett serviceavtal får du originalservice till en låg fast månadsbetalning och därmed god kontroll på dina servicekostnader. Du kan samtidigt vara trygg med att vi använder originaldelar och uppdaterar din bil med den senaste programvaran. Självklart ingår Mobilitetsgarantin.

Fördelar med Serviceavtal:

 • Mobilitetsgarantin förlängs
 • Kontroll på servicekostnader
 • Låg fast månadskostnad under hela avtalstiden
 • Din bil repareras med originaldelar
 • Andrahandsvärdet och livslängden på din Volkswagen ökar

Volkswagenkortet Visa

Som innehavare av Volkswagenkortet Visa har du unika förmåner och får ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan dela upp din betalning på upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter. Det är ett Visa-kort utan årsavgift som går att använda världen över och du får poäng på alla dina inköp var du än handlar.

Ansök online