Auktoriserad service Audi, Volkswagen, SEAT & SKODA på Toveks Bil

Service

Bästa möjliga service för din bil

För att du ska kunna njuta länge av din bil är det viktigt att ta hand om den. När du lämnar in din bil hos Toveks Bil kan du känna dig helt trygg med att vi ger den bästa möjliga servicen. Våra auktoriserade serviceverkstäder är väl utrustade med originaldelar som är tillverkade för just ditt bilmärke. Vi har kunniga servicetekniker som utbildas kontinuerligt för att ständigt vara uppdaterade på de biltillverkare som vi erbjuder: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda eller Volkswagen Transportbil. Vi garanterar att du får just den service som din bil kräver.

Service Audi

En kombination av din körstil, körsträcka och bilens ålder gör att din bil själv talar om när det är dags för service. När du lämnar in din Audi på vår verkstad kan du vara trygg med att vi vet exakt vad den behöver. Verkstadsbesöket anpassas efter bilens behov, därmed kan vi under ett och samma besök utföra flera olika servicemoment. Våra utbildade servicetekniker använder Audi Originaldelar, oljor och tillsatser för att säkerställa driftsäkerheten och minimera antalet servicetillfällen. I samband med utförd service förlängs Audis Mobilitetsgaranti automatiskt. Det ska vara tryggt och smidigt att lämna sin bil i våra händer.

Audi serviceavtal gör det enkelt för dig att ta kontroll på kostnaderna för service, förlänger mobilitetsgarantin samt ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil.  När du tecknar Audi Serviceavtal låter du oss som kan din Audi bäst ge den regelbunden service och underhåll till en fast månadskostnad. Enkelt, smidigt och tryggt.

Service Volkswagen

För att säkerställa en lång livslängd på din bil är det viktigt att ge den kontinuerlig omsorg. Det vet din Volkswagen – bilen talar själv om när det är dags för service. Låt de som kan din bil bäst ge den en förstklassig service. Våra serviceverkstäder uppfyller kraven som tillverkaren ställer för att bli en godkänd auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att vi lever upp till den kvalitet som fordras samt använder oss av specialverktyg och originaldelar anpassade efter just Volkswagen. När vi utför Volkswagen Originalservice garanterar vi att din bil förblir 100 % Volkswagen. Om du tecknar Volkswagen Serviceavtal slipper du överraskningar när det är dags att serva bilen. Du betalar en fast låg månadskostnad och vet redan i förväg vad servicen kommer att kosta.

Service ŠKODA

Vi vet hur din bil ska tas om hand för att få ett långt och friktionsfritt liv. Din ŠKODA har en serviceplan och det innebär att bilen kontinuerligt behöver olika sorts service. Den har ett inbyggt system som själv känner av när bilen ska servas. Att följa serviceplanen är viktigt för att förlänga dess livslängd och andrahandsvärde. Våra specialiserade mekaniker har genomgått utbildningar anpassade för just ŠKODA. Vi har också de specialverktyg som krävs för att ta hand om din bil på absolut bästa sätt. Om vi behöver byta ut komponenter är det alltid Skoda originaldelar som används. Med en ŠKODA Originalservice kan du vara säker på att din bil förblir 100 % ŠKODA när du hämtar ut den.

ŠKODA Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Våra utbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg servar din bil till en fast låg månadskostnad som både ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya ŠKODA.

Service SEAT

Din SEAT talar själv om när den behöver service, då lämnar du din bil hos en av våra auktoriserade verkstäder. Hos oss är den i trygga händer. Våra mekaniker är utbildade i den senaste tekniken samt har tillgång till de senaste verktygen och programvarorna för att just din bil ska få den bästa servicen. Vi garanterar alltid ett väl utfört arbete och personlig service anpassat efter dina behov. SEAT Originalservice säkerställer optimerad prestanda och säkerhet, vilket är oumbärligt för bilens funktion och livslängd. Teckna SEAT serviceavtal till en fast månadskostnad och få all service i enlighet med den serviceplan SEAT utfärdat.

Service

Inspektionsservice

Med jämna mellanrum utför vi som auktoriserad serviceverkstad en omfattande inspektionsservice på din Audi, Volkswagen, SEAT eller SKODA.  Då går vi igenom ett antal kontrollpunkter för att säkerställa att funktionen i din bil alltid är i bra skick och trafiksäker. Första inspektionsservice sker för en ny bil vid 24 månader alternativt 30 000 km beroende på vilket som inträffar först. Inspektionsservice omfattas av serviceavtal om det finns tecknat.

Basservice

I vårt koncept Basservice erbjuder vi dig med Audi, Seat, Skoda eller Volkswagen av årsmodell 1985-2012 en mycket förmånlig service. Vid utförd basservice erhåller du fri vägassistans i hela Sverige under ett års tid – dygnet runt, utan milbegränsningar och utan självrisk. Om bilen stannar eller inte startar ringer du journummer 077–11 11 512 så rycker en bärgare ut och ger starthjälp, alternativt bogserar bilen till närmaste auktoriserad verkstad. Vägassistansen ingår till och med om du skulle ha problem att montera reservhjulet vid en punktering.

I Basservicen ingår byte av olja, oljefilter och luftfilter samt ett antal kontroller gällande drift- och trafiksäkerhet. Läs mer om allt som ingår nedan.

 • Byte av motorolja
 • Byte av oljefilter
 • Byte av luftfilter
 • Avläsning av felminne
 • Kontroll av batteri
 • Kontroll av avgassystem
 • Kontroll av bromsrör/bromsledningar
 • Kontroll av läckage på motor/växellåda/kylare
 • Kontroll av drivaxeldamasker
 • Kontroll av skick på däck/mönsterdjup
 • Kontroll av bromsbelägg/skivor
 • Kontroll av yttre belysning

+   Fri vägassistans, under ett år, utan självrisk eller milbegränsning, vägassistansen gäller endast i Sverige

Kom ihåg att att serviceprotokollet är en värdehandling och ett försäkringsbevis som ska kunna visas upp vid eventuell bärgning.

Pris Basservice

Priset på en basservice är 1895 kr. Detta gäller för alla årsmodeller av Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen mellan 1985-2012 oavsett bilmodell. För dig som är en frekvent återkommande kund erbjuds ett Baspaket utan luftfilter för 1640 kr. I övrigt samma förutsättningar som ordinarie Basservice.

Serviceavtal

Åk tryggt mellan servicetillfällena och teckna serviceavtal för att slippa överraskningar. Med ett serviceavtal får du originalservice till en låg fast månadsbetalning och därmed god kontroll på dina servicekostnader. Du kan samtidigt vara trygg med att vi använder originaldelar och uppdaterar din bil med den senaste programvaran. Självklart ingår Mobilitetsgarantin.

Fördelar med Serviceavtal:

 • Kontroll på servicekostnader
 • Din bil repareras med originaldelar
 • Mobilitetsgarantin förlängs
 • Låg fast månadskostnad under hela avtalstiden
 • Andrahandsvärdet och livslängden på din Volkswagen, Audi, SEAT eller ŠKODA ökar

Mobilitetsgaranti – Om oturen skulle vara framme

Mobilitetsgaranti är ett kostnadsfritt mervärde som du får när du servar din bil hos en auktoriserad märkesverkstad. Det innebär att du får hjälp på plats om din bil skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du den hjälp du behöver.

Vid akut driftstopp

Nedan finner du telefonnummer för respektive varumärke om din bil skulle bli akut okörbar samt mer information.

Våra kundkort

Med våra kundkort kan du dela upp din betalning på upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter. Kortet är dessutom kostnadsfritt!

Läs mer här