trans1.jpeg
trans1.jpeg
trans1.jpeg

Modeller Volkswagen Transportbilar

Volkswagen Transportbilar

Modeller Volkswagen Transportbilar

Är du ute efter en skåpbil, familjebil eller en transportbil? Hitta din nya bil hos Volkswagen Transportbilar. Med sitt stora modellutbud finns det något som passar alla, så som en ny Caddy, Crafter eller Transporter.

Vi hjälper dig hela vägen.
Kontakta oss

ID. Buzz

ID. Buzz

ID. Buzz är Volkswagens helt elektriska folkabuss. Rymlig, uppkopplad och multifunktionell, perfekt för både stad och motorväg. Framtidens mobilitet med återvunna material och digital innovation.

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo kombinerar eldrift, rejäl lastvolym och konstant uppkoppling. Volkswagens första helt eldrivna transportbil är inspirerad av den klassiska folkabussen och designad för att förenkla arbetsdagen.

Amarok

Amarok

Amarok är inte bara en transport från A till B, utan en pålitlig partner som står ut i alla situationer med sin dynamiska design. Det här är arbetshästen som klarar alla utmaningar den ställs inför, oavsett väder och last.

Caddy Personbil

Caddy Personbil

Nya Caddy är omarbetad från grunden och lyser med ett helt nytt självförtroende. Den är precis lika pålitlig, flexibel och ekonomisk som vanligt – men är nu ännu bättre förberedd på vad än din vardag erbjuder. Plats för upp till 7 personer.

Caddy Cargo

Caddy Cargo

Oavsett om du jobbar inom budtjänst, hantverk, leveransservice eller bygg förtjänar du ett riktigt bra hantverk. När vi konstruerade nya Caddy Cargo tummade vi inte ett tum på kvaliteten. Säg hej till Sveriges populäraste transportbil.

Caddy California

Caddy California

Upptäck friheten med Caddy California Maxi. Fem sittplatser, bekväm sovplats, utdragbart minipentry, och moderna assistanssystem för enkelhet i alla resor, från vardagsärenden till äventyr i det fria.

California VW Transportbilar

California

California är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen.

Caravelle Volkswagen

Caravelle

Caravelle är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Minibussen har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.

Crafter Volkswagen

Crafter

Crafter togs fram med hjälp av tusentals intervjuer med förare. Den lätta lastbilens överlägsna kombination av användarvänlighet, mångsidighet och komfort lyser igenom och har prisats flera gånger internationellt.

Grand California

Grand California

Grand California är ett rullande semesterhem, fylld med smarta lösningar och ett riktigt badrum. Dessutom bjuder Grand California på säkra och personbilslika köregenskaper.

Nya Multivan

Multivan

Byggd som en personbil från grunden med all den senaste tekniken, inklusive möjligheten att få den som laddhybrid. Ny Multivan är för dig som vill ha komfort och utrymmen, utan att kompromissa med körglädjen.

Transporter Volkswagen

Transporter

Transporter har sitt arv i den klassiska Folkabussen, men är förstås idag fylld med modern teknik, komfort och säkerhet. Valet för företagare med höga krav på sin transportbil.