trans1.jpeg
trans1.jpeg
trans1.jpeg

Modeller Volkswagen Transportbilar

Volkswagen Transportbilar

Modeller Volkswagen Transportbilar

Är du ute efter en skåpbil, familjebil eller en transportbil? Hitta din nya bil hos Volkswagen Transportbilar. Med sitt stora modellutbud finns det något som passar alla, så som en ny Caddy, Crafter eller Transporter.

Vi hjälper dig hela vägen.
Kontakta oss

Caddy Personbil

Caddy Personbil

Nya Caddy är omarbetad från grunden och lyser med ett helt nytt självförtroende. Den är precis lika pålitlig, flexibel och ekonomisk som vanligt – men är nu ännu bättre förberedd på vad än din vardag erbjuder. Plats för upp till 7 personer.

Caddy Cargo

Caddy Cargo

Oavsett om du jobbar inom budtjänst, hantverk, leveransservice eller bygg förtjänar du ett riktigt bra hantverk. När vi konstruerade nya Caddy Cargo tummade vi inte ett tum på kvaliteten. Säg hej till Sveriges populäraste transportbil.

California VW Transportbilar

California

California är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen.

Caravelle Volkswagen

Caravelle

Caravelle är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Minibussen har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.

Crafter Volkswagen

Crafter

Crafter togs fram med hjälp av tusentals intervjuer med förare. Den lätta lastbilens överlägsna kombination av användarvänlighet, mångsidighet och komfort lyser igenom och har prisats flera gånger internationellt.

Grand California

Grand California

Grand California är ett rullande semesterhem, fylld med smarta lösningar och ett riktigt badrum. Dessutom bjuder Grand California på säkra och personbilslika köregenskaper.

Multivan

Multivan 6.1 lever vidare för dig som har behov för 4MOTION fyrhjulsdrift. Uppgraderad med vassare design, upp till 20 assistanssystem och digitala uppkopplade tjänster. En sofistikerad tuffing för alla årstider och väglag.

Nya Multivan

Nya Multivan

Byggd som en personbil från grunden med all den senaste tekniken, inklusive möjligheten att få den som laddhybrid. Ny Multivan är för dig som vill ha komfort och utrymmen, utan att kompromissa med körglädjen.

Transporter Volkswagen

Transporter

Transporter har sitt arv i den klassiska Folkabussen, men är förstås idag fylld med modern teknik, komfort och säkerhet. Valet för företagare med höga krav på sin transportbil.

ABT e-Caddy Volkswagen

ABT e-Caddy

ABT e-Caddy är en eldriven variant av Sveriges populäraste transportbil. Det stora lastutrymme från Maxi-versionen är intakt, lastvikten är cirka ett halvt ton och dragvikten 750 kg.

ABT e-Transporter

ABT e-Transporter

Elversionen av Transporter lastar närmare ett ton och kan dra 1.500 kg. Med snabbladdare tar det en lunchrast att fylla batteriet igen.

e-Crafter

e-Crafter

e-Crafter passar perfekt för uppdrag i stadsmiljö, där den smidigt och utsläppsfritt tar sig runt med paket, byggnadsmaterial eller annat.