Nya Audi A8

Nya Audi A8 – Välkommen till framtiden!

”Vorsprung” är vår devis och vårt löfte. Aldrig förr har försprånget varit så stort och så omfattande som med nya Audi A8 – här ser ett nytt designspråk dagens ljus, ett nytt operativkoncept förenklar handhavandet, och kvalitén höjs till ännu högre nivå. Nya Audi A8 är framtidens bil i lyxförpackning.

Intensivare utstrålning

Med sin långa räckvidd och låga energiförbrukning var LED-strålkastarna utan tvekan ett stort och betydelsefullt tekniskt framsteg. Men nu har även dessa blivit övertrumfade – och det med råge: Audi HD Matrix LED-strålkastarna med Audi Laser Light (tillval) har hela 10 gånger så hög ljusintensitet! Ljuskäglorna från dessa blir som att låta dagsljus skära genom natten. Jämfört med konventionella strålkastare kan du se dubbelt så långt med detta laserljus! Men det handlar inte bara om att kunna se bättre. Ett kamerasystem i vindrutan känner av ljuskäglorna från mötande fordon vilket gör det möjligt att automatiskt maskera strålkastarljuset på de ställen som behövs för att inte blända dessa trafikanter. Genom att antalet ljussegment har utökats ännu mer, kan det område som ljuset bländas av i regleras mycket exakt. Det gör att det kan göras mindre vilket i sin tur innebär att det område som lyses upp med helljus blir större. Allt fungerar naturligtvis helt automatiskt vilket borgar för en mer avkopplande, komfortabel och säker körning nattetid. HD Matrix LED-strålkastarna är ett tillval för A8. Ett tydligt blått X visar att man valt detta högeffektiva system.

Nya Audi A8 finns nu för beställning. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Form och funktion tar ännu ett kliv

De pekskärmar med haptisk återkoppling som konsekvent ersätter de flesta knappar och reglage av traditionell typ, ger dig en ny och fräsch användarupplevelse med fingertoppskänsla. Ta t.ex. den senaste generationens infotainmentsystem som blir ännu enklare och intuitivare att styra. Den avancerade instrumentpanelen är inte bara överskådlig och användarvänlig utan ger också kupén en modern och elegant prägel.