Volkswagen ekonomidelar

Volkswagen Ekonomidelar

Volkswagen Ekonomidelar

Volkswagen Originalkvalitet för din Volkswagen som är åtta år eller äldre

Din Volkswagen är konstruerad för att rulla länge. Och det ska löna sig att hålla den i 100 % originalskick. För då fungerar din Volkswagen som allra bäst – oavsett om den är ny eller äldre. Därför erbjuder vi vår produktfamilj Volkswagen Ekonomidelar för dig som har en Volkswagen som är åtta år eller äldre.

Dessutom erbjuder vi vårt prisvärda Ekonomipaket som omfattar noga utprovade delar samt montering med beprövad Volkswagen-kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt paketpris – upp till 30 procent billigare*. Volkswagen Originalkvalitet till ett lägre pris helt enkelt.

* Jämfört med montering av Volkswagen Originaldelar.

Detta är Volkswagen Ekonomidelar

Volkswagen Ekonomidelar är slitdelar med Volkswagen originalkvalitet till ett lägre pris för Volkswagen-bilar som är åtta år eller äldre. Samtliga Volkswagen Ekonomidelar är utvecklade och anpassade för att fungera perfekt ihop med din Volkswagen, precis som när den var ny. Det gör att din bil förblir 100 % Volkswagen. Det är både tryggt och säkert och det är även bra för andrahandsvärdet om du någon gång funderar på att sälja din Volkswagen.

Vad skiljer en Ekonomidel från en Originaldel?

Med Volkswagen Ekonomidelar spar du 20-30 procent jämfört med Volkswagen Originaldelar. Skillnaden på en Ekonomidel och en Originaldel är att vi till vissa komponenter såsom avgassystem och ljuddämpare utvecklar och tillverkar färre modellspecifika varianter och till vissa delar använder vi oss av andra material. Att använda samma komponent som anpassas till flera äldre Volkswagen-modeller blir enklare och billigare för oss och innebär billigare delar för dig. Volkswagen-kvaliteten behöver du aldrig tumma på.

Därför är Volkswagen Ekonomidelar det självklara valet för din Volkswagen:

Ekonomiskt smart
Volkswagen Ekonomidelar är det ekonomiskt smarta alternativet för Volkswagen-bilar som är åtta år eller äldre. Samtliga delar är utvecklade för att passa din Volkswagen perfekt, precis som när den var ny. Skillnaden är att de kostar mindre än en Originaldel.

Originalkvalitet
Varje komponent från Volkswagen Ekonomidelar håller originalkvalitet. Det innebär att en Volkswagen Ekonomidel är konstruerad och utförligt testad för att ha samma passform, slitstyrka och prestanda som en Volkswagen Originaldel. Det som skiljer är materialval och utförande. För dig är den enda skillnaden som märks ett lägre pris. Det tjänar både du och din Volkswagen på.

Stort sortiment
Sortimentet av Volkswagen Ekonomidelar omfattar många vanliga slitdelar, d v s komponenter som du behöver byta på din Volkswagen med jämna mellanrum, exempelvis bromsbelägg och -skivor, ljuddämpare, startbatterier, pollenfilter, torkarblad och stötdämpare.

Paketpris
Vårt prisvärda Ekonomipaket erbjuder delar samt montering med beprövad Volkswagen-kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Volkswagen Ekonomipaket

Är din bil av 2012 års modell eller tidigare? Grattis! Då kan vi erbjuda Volkswagen Ekonomipaket – de reservdelarna som är vanligast att byta får du till lågt pris. De heter Ekonomidelar, och vi har ett erbjudande där vi även ger dig bättre pris på jobbet. Då blir det Ekonomipaket, monterat och klart.

100% Volkswagen, upp till 30% lägre pris

Det är egentligen ingen magi, bara smart ingenjörskonst. Vi minskar kostnaderna för reservdelar till lite äldre bilar genom att förenkla produktionen och anpassa dem så att samma del passar till flera modeller. Det betyder större serier och därmed lägre pris – utan att vi tummar på kvaliteten. Det är fortfarande en Volkswagen Original reservdel. På så sätt kan vi erbjuda bra pris på till exempel bromsbelägg, batterier, pollenfilter och torkarblad.

Fast pris. Monterat och klart

Dessutom får du delen monterad på plats. Och det är inte vem som helst som gör det, utan experterna på din bil – teknikerna hos en auktoriserad Volkswagen-verkstad. Så du kan lita på att det blir rätt gjort, till ett fast och lågt totalpris. Allt för att din Volkswagen ska fortsätta vara en Volkswagen, utan kompromisser.

Våra kundkort

Med våra kundkort kan du dela upp din betalning på upp till 12 månader räntefritt och utan avgifter. Kortet är dessutom kostnadsfritt!

Läs mer här