SEAT Tarraco, förhandsvisning hos Toveks Bil

SEAT Tarraco

Välkommen på förhandsvisning/provkörning av SEAT Tarraco!

SEAT stod länge utan en SUV i sitt modellutbud innan modellerna Ateca och Arona gjorde entré och nu är det dags för ytterligare en, SEAT Tarraco.

Tarraco är bilen för dig som vill ha mer av allt.

  • Utrymme – Upp till 7 sittplatser
  • Säkerhet – Front Assist, Lane Assist m.m.
  • Teknik – Digital cockpit, Full LED, m.m.

Dessutom har vi just nu ett riktigt bra erbjudande till dig som beställer en Tarraco Xcellence 190 TDI/TSI. Om du beställer din bil före 31/3 2019 så får du en parkeringsvärmare utan kostnad (värde 8.200:-).


Mer om SEAT Tarraco

Nya SEAT Tarraco är en stor och rymlig SUV med innovativa designspråk och avancerad teknik. Modellen är ca 4,7 meter lång och 1,6 meter hög men ger trots sin storlek en dynamisk och smidig körupplevelse. Modellen går att få både som fem- och sjusitsig och passar utmärkt för familjen som inte vill kompromissa mellan utrymme, säkerhet och körglädje. Säkerheten står likt alltid högt hos SEAT där Tarraco möter de mest krävande säkerhetskraven som en av de bästa inom sitt segment med funktioner för nödsamtal (eCall) och Pre-crash Assist samt Rollover Detection.

Namnet på den nya modellen har röstats fram av fans från hela världen. Närmare bestämt har 146 124 fans från 134 länder deltagit i processen att namnge den nya SUV:en under hashtagen #SEATseekingName. Tarraco är, liksom de andra förslagen i finalen (Avila, Aranda & Alboran), anpassat till SEATs värderingar och matchar perfekt personligheten hos den nya modellen. Staden är namnet på den äldsta romerska bofästningen på liberiska halvön och är en medelshavsstad av kultur, ungdom, historia och arkitektur – värderingar som SEAT identifierar sig med.


Bilder