Volkswagen nya Passat hos Toveks Bil

Nya Passat

Nya Volkswagen Passat

Volkswagen Passat är en av de mest populära bilmodellerna i Sverige och Passat GTE har under de senaste åren varit den mest sålda laddbara bilen i Sverige. I år uppdateras den 8:e generationen som lanserades hösten 2014.

Lagom till i höst kommer nästa version av Passat, modellen som år efter år varit en av svenskarnas stora favoriter. Bland nyheterna finns bland annat nya motorer och uppgraderade ljus-, assistans- och infotainmentsystem samt en ny nivå av onlinetjänster. Dessutom får laddhybriden Passat GTE upp till 40% längre räckvidd på eldrift – från ca 20 km till 50 km enligt den nya körcykeln WLTP (cirka 70 km enligt NEDC).

FRÅNPRIS:
348.700 kr
Frånpris* inkl. appstyrd parkeringsvärmare (värde 11.900 kr).

Uppdateringar

Nya Passat har världspremiär för Travel Assist vilket innebär att det blir den första modellen från Volkswagen som delvis kommer kunna köra av sig själv i marschfart. Dessutom kommer modellen att förses med beröringskänslig ratt som fungerar som ett nytt gränssnitt mot föraren och digital cockpit. Bilen är även utrustad med det senaste, mest avancerade versionen av IQ.DRIVE som är det nya samlingsnamnet för Volkswagens assistanssystem. Precis som den senaste versionen av Touareg, kommer Passat att vara utrustad med “IQ.LIGHT – LED Matrix”-strålkastare.

En annan uppdatering är att bilen blir mer uppkopplad än vanligt genom “We connect” som låter dig hantera din bil, konsumera streamingtjänster, webbradio, webb-app-teknik och röststyrning med naturligt tal med mera via din smartphone − eller direkt via bilens infotainmentsystem. För tjänstebilsförare har även “We Connect Fleet” utvecklats som sparar både tid och pengar och innehåller digital körjournal och service- och bränsleövervakning.

Nya Passat är nu beställningsbar och den svenska premiären sker i september.