SEAT CUPRA
SEAT CUPRA

Modeller CUPRA

CUPRA logotyper

Modeller CUPRA

CUPRA är mer än bara ett bilmärke, det är en livsstil. Söker du en premiumbil med snygg design och toppmodern teknik? Då har du kommit rätt. Välj mellan samtliga av CUPRAS modeller för att hitta din nya drömbil. Du hittar bland annat populära modeller som CUPRA Leon, CUPRA Formentor eller helt eldrivna CUPRA Born.

Välj din nya drömbil redan idag. Vi finns där för dig hela vägen.
Kontakta oss

CUPRA BORN

100% eldriven omfamnar CUPRA Born din passion för bilkörning men på ett mer hållbart sätt. Den maximala effekten på 204 hk ger dig en elektrisk räckvidd på upp till 548 km.

Cupra Leon

CUPRA LEON

Lika snygg inuti som utanpå med nydesignade fälgar, LED-strålkastare och integrerat bakljus. Fullutrustad, flexibel och uppkopplad för en optimal körupplevelse.

Cupra Leon Sportstourer

CUPRA LEON SPORTSTOURER

Det bästa av två världar: maximal prestanda med utrymme för hela familjen. Fullutrustad, flexibel och uppkopplad för en optimal körupplevelse. Vill du ha möjlighet att köra utsläppsfritt väljer du vår plug-in hybrid.

Cupra Ateca

CUPRA ATECA

Att köra SUV har aldrig varit roligare. Utrustad med den senaste teknologin och avancerade säkerhetssystem, 4Drive samt DSG automat är den det perfekta valet för dig som söker ren körglädje.

CUPRA Formentor

CUPRA FORMENTOR

En elegant SUV-coupe med 100% CUPRA DNA. Maxad exteriördesign kombineras med innovativa tekniska lösningar, högsta säkerhet och komfort. Välj laddhybrid för prestanda i kombination med eldriftens alla fördelar.

Elektrisk prestanda CUPRA

ELEKTRISK PRESTANDA

CUPRAs elbilar och laddhybrider är för dig som inte vill kompromissa. Innovativ teknik som kombinerar el och estetik, prestanda och utsläppsfri körning med lång räckvidd.