KODIAQ SCOUT

Nya KODIAQ SCOUT

Nu är SKODAS mest äventyrliga SUV äntligen beställningsbar – välkommen säger vi till KODIAQ SCOUT.

PRIS:
310.400 kr
Frånpris*

Van vid tuffa klimat.

Kodiaq Scout skiljer sig från vanliga Kodiaq med att ha 19-tumshjul med för modellen unika fälgar standardmonterade, silvergrålackerade detaljer på plasten både fram och bak samt backspegelkåpor, takrails och fönsterlister i samma silvergrå kulör. Detaljerna får modellen att sticka ut något mer, men allt är inte bara för ögats skull. Scout-tillägget innebär också att Off Road-assistenten ingår som standard, så även ett ”dåligt väg”-paket som innehåller extra skydd för bilens underrede och motor samt parkeringssensorer fram och bak. Självklart är fyrhjulsdrift också standard på denna modellversion.

Motorerna till Skoda Kodiaq Scout är fyra stycken, två av varje sett till drivmedlet. 1,4 TSI med 150 hästkrafter, 2,0 TSI med 180 hästkrafter, 2,0 TDI med 150 hästkrafter samt 2,0 TDI med 190 hästkrafter. Snålast är den svagare dieselmotorn och törstigast det starkare bensinalternativet.

Precis som vanliga Kodiaq erbjuder Kodiaq Scout möjlighet till sju sittplatser, inklusive föraren, samt mellan 720 och 2 065 liter bagageutrymme.

Förutom de uppkopplade tjänsterna inom ŠKODA Connect inklusive SmartLink+ med Apple CarPlay är den självklart standardutrustad med bland annat autobroms Front Assist med fotgängarigenkänning, adaptiv farthållare, nio krockkuddar samt har ett mediasystem med åtta tum stor pekskärm.

Kontakta oss för mer information!