ID. Buzz och ID. Buzz Cargo

ID. Buzz

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo - 100% elektrisk

Nu är de äntligen här, ID. Buzz och ID. Buzz Cargo har haft sin världspremiär och nu finns de äntligen för provkörning på våra anläggningar. 

ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har vi utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. En folkabuss för hela familjen och alla typer av äventyr. 

ID. Buzz Cargo

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Nästa generations transportbil visar vägen framåt med 100% eldriven mobilitet för alla typer av företag. En bil som använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för det ditt arbete kräver.

Välkommen in i framtiden!

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har vi utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. ID. Buzz är en sann hyllning till ikonen men helt och hållet utformad för framtidens mobilitetskrav. Uppkopplad. Intuitiv. Med komfort och smart användbarhet i vardagen ger den maximal frihet. ID. Buzz är mer än bara ett fordon med en elektrisk motor. Den är gjord för alla som vill starta en ny era av mobilitet tillsammans med oss.

ID. Buzz
Vad är skillnaden på ID. Buzz och ID. Buzz Cargo?

ID. Buzz är personbilsvarianten, en familjebil med gott om utrymme för passagerare och bagage. ID Buzz Cargo är en skåpbil i storleksklass mellan Caddy Cargo och Transporter. Båda modellerna delar plattform och förväntas få likvärdiga batteri- och elmotorlösningar.

När kan jag provköra ID. Buzz och ID. Buzz Cargo?

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo finns nu tillgängliga för provkörning. Välkommen till en av våra anläggningar eller boka din provkörning här!

Vad kommer bilen att kosta och vad har den för teknisk data?

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo erbjuds med ett 77 kWh stort batteri, elmotor på 150 kW (204 hk) och bakhjulsdrift. Bilarna är cirka 471 cm långa, 194 cm höga med en bredd på 190 cm (exkl. backspeglar). Den elektriska räckvidden är cirka 400-425 km och batteriet kan snabbladdas (DC) med upp till 170 kW. 

ID. Buzz kostar från 625.000 kr (inkl. moms) och ID. Buzz Cargo kostar från 478.000 kr (exkl. moms).

 

Kan jag beställa ID. Buzz & ID. Buzz Cargo?