New slide
New slide

Finansiering & Försäkring

Skoda

Škoda Finansiering & Försäkring

Med vår hjälp finansierar du din Škoda på ett lika ekonomiskt som enkelt vis. Vi erbjuder bilfinansiering med restskuld eller restvärde som följer bilens värdeminskning vilket ger en lägre månadsbetalning. Väljer du vår finansiering kan vi även garantera restvärdet på din Škoda. Kombinera med ett serviceavtal så får du en fast månadskostnad för servicen under hela avtalstiden. Att välja vår finansiering ger dessutom rabatt på Škoda Försäkring. Allt på en faktura och betalning per månad.


Škoda Finansiering

SKODA Billån

Škoda Billån

Billån är en intressant finansieringsform för privatpersoner och företag som vill äga fordonet. Vi anpassar billånet efter era förutsättningar och erbjuder billån med restskuld, vilket ger lägre månadsbetalning möjlighet att byta bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och betalningarna följer bilens värdeminskning.

Škoda Företagsleasing

Vi erbjuder individuellt anpassad leasing för företag, välj mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa företagets bil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Oftast är momsen till hälften avdragsgill och det löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar.

Škoda Privatleasing

Fördelarna med Privatleasing är att det inte är ett krav på kontantinsats, ingen oro kring bilens framtida värde utan efter avtalstiden återlämnas bilen till din Škoda-återförsäljare. Att leasa bil privat är ett bekvämt sätt att ha bil, den bärande tanken med Škoda Privatleasing är enkelhet.

SKODA Choice

Škoda Choice

Škoda Choice är ett billån som ger dig ett antal vägval. En av de stora fördelarna med Škoda Choice är att när avtalet för din Škoda löper ut garanterar vi restvärdet på din bil vilket ger dig en trygghet. Om bilens värde är högre än restvärdet kan du använda dessa pengar till din nästa Škoda.

Skoda Serviceavtal

Škoda Serviceavtal

Škoda Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd Škoda Mobilitetsgaranti. Med Škoda Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya Škoda.

Skoda försäkring

Škoda Försäkring

Škoda Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Med en helt ny Škoda eller 120 % av marknadsvärdet om bilen blir obrukbar på grund av skada. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Škoda Originaldelar av auktoriserad Škoda-verkstad.


Škoda Försäkring

Det här är försäkringen för din Škoda, med unika villkor som 3 000 kr lägre självrisk vid skada som omfattas av vagnskadeförsäkringen, full ersättning för däck och fälg, 26 % lägre pris om du finansierar bilen genom Škoda Finans, och mycket mer.

Fördelar SKODA märkesförsäkring

Se fördelarna

Poängen med Škoda Försäkring är förstås att ge dig fördelar just för att du har en Škoda. Titta närmare och jämför pris.

Vagnskadegaranti SKODA

Vagnskadegaranti

Här finns information om vagnskadegarantin, bland annat ser du hur länge den gäller för din bil.

Kontakt SKODA Försäkring

Kontakta Škoda Försäkring

Tveka inte att kontakta oss om du vill teckna försäkring eller har andra frågor om försäkringen för din Škoda.