SEAT Arona
SEAT Arona

Finans & Försäkring

SEAT Finansiering & Försäkring

Finansiera din nya SEAT både ekonomiskt och enkelt med hjälp av vår finansiering. Få en lägre månadskostnad genom bilfinansiering med restvärde som följer bilens värdeminskning. Kombinera med ett serviceavtal så får du service under hela avtalstiden till en fast månadskostnad. Finansierar du din nya bil med vår finansiering får du dessutom rabatt på SEAT Försäkring, med allt samlat på en faktura per månad.

SEAT Finansiering

SEAT Privatleasing

SEAT Privatleasing

När du privatleasar din SEAT finns inget krav på kontantinsats och du tar ingen restvärdesrisk. Efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen till din SEAT-återförsäljare.

Billån SEAT

SEAT Billån

Vårt vanligaste lån för privatpersoner, men även företag som vill äga och skriva av sina fordon. Billån ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

Företagsleasing

Företagsleasing

Finansiering med restvärde vilket ger en lägre månadskostnad och möjlighet att byta till ny bil oftare, halva momsen är avdragsgill och det finns inget krav på kontantinsats.

SEAT Business Lease

Business Lease

Ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företagets bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring salat på en faktura. Ett attraktivs helhetserbjudande för era tjänstebilar.

Serviceavtal SEAT

SEAT Serviceavtal

När du finansierar din nya SEAT genom SEAT Financial Services ingår 3 års fri service. Med SEAT Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din SEAT.


SEAT Försäkring

SEAT Försäkring är för dig som är noga med detaljerna. Den ger dig flera fördelar med generösa ersättningsnivåer och råkar din SEAT ut för en skada görs reparationen alltid med SEAT Originaldelar av en auktoriserad SEAT-verkstad.

SEAT Försäkring

SEAT Försäkring ger dig flera fördelar med generösa ersättningsnivåer. Titta närmre här och jämför pris.

vagnskadegaranti SEAT

Vagnskadegaranti

Här kan du hitta information om hur länge vagnskadegarantin gäller för din bil.

Kontakt SEAT Försäkring

Kontakt

Om du har några funderingar eller vill teckna försäkring för din SEAT, tveka inte att kontakta oss.