SEAT Arona
SEAT Arona

Modeller SEAT

Modeller SEAT

Välj din nya SEAT för att få en unik körupplevelse och tryggt bilägande – SEAT erbjuder mobilitetslösningar för alla behov och förutsättningar. I vårt breda modellprogram hittar du såväl små smidiga bilar som flexibla SUV:ar för hela familjen med upp till sju säten. Kör utsläppsfritt med våra laddhybrider eller med vår helektriska motorcykel. Bland annat hittar du storsäljare som SEAT Ibiza, SEAT Leon och SEAT Tarraco.

Vet du inte helt vilken bil du letar efter? Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza

En av de mest omtyckta modellerna i småbilsklassen som nu blivit ännu snyggare, säkrare och roligare att köra. Med modern, intuitiv interiör, full uppkoppling och attraktiv standardutrustning.

SEAT Arona

SEAT Arona

Arona är en smart crossover för dig som uppskattar en extra hög körposition samt möjligheten att välja färg på tak och kaross för att ge din bil det lilla extra. Körglad och kompakt, men ändå rymlig och effektiv.

SEAT Leon

SEAT Leon

Med sin kompakta utsida och rymliga insida är Leon en av våra mest uppskattade modeller. Snyggast i klassen, välutrustad och fullt uppkopplad. Framröstad till “Bästa bilköp i Europa 2021”.

SEAT Leon Sportstourer

SEAT Leon Sportstourer

Sportstourer är vår Leon i kombiutförande med plats för både familjen och upp till 1600 liter i bagageutrymmet. Bekväm och sportig i ett, trygg och säker samt välutrustad från start. Stort urval av motorer och tillgänglig även som plug-in hybrid.

SEAT Ateca

SEAT Ateca

Ateca är en smidig och körglad SUV som både du och dina passagerare garanterat kommer trivas i. Utrustad med den senaste tekniken och avancerade säkerhetssystem. Finns i både FR och Xperienceutförande.

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

Tarraco är vår största SUV med plats för hela familjen. Flexibel och rymlig med avancerade säkerhetssystem och hög utrustningsnivå. Finns med upp till sju säten.

Seat Mo 125

SEAT SEAT MÓ 125

Vår motorcykel SEAT MÓ 125 är det nya, eldrivna sättet att smidigt och lätt ta sig fram. Kraftfull och effektiv med en räckvidd på 137 km för att klara pendlingen till och från jobbet, eller lite längre helgutflykter.