SEAT Arona
SEAT Arona

Tjänstebil

SEAT Tjänstebil

SEAT erbjuder individuellt anpassad finansiering där SEAT Företagsleasing generellt är det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets tjänstebilar.

Lägre månadsbetalning – SEAT Företagsleasing erbjuds med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny tjänstebil oftare. Bilen fungerar som säkerhet och leasingavgiften följer tjänstebilens värdeminskning.

Avdragsgill moms – Leasingavgiften bokförs som rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill.

  • Inget krav på kontantinsats – Leasing löser företagets behov av tjänstebil utan att binda kapital i tillgångar, kapital som ägarna förväntar sig en avkastning på.
  • Bilen som säkerhet – Finansieringsformen belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Behåll företagets soliditet och likviditet.
  • Finansiell eller operationell leasing – Vi erbjuder både finansiell och operationell företagsleasing.

Förmånsvärde på SEAT tjänstebil.

Storleken på SKV nybilspris* (inkl. extrautrustning) och fordonsskatt för den SEAT-modell som du väljer ligger till grund för hur stort förmånsvärdet blir per månad. Nybilspriset fastställs årligen av Skatteverket och följer din SEAT under hela innehavstiden. Det beror även på din marginalskatt, hur mycket du kör, eventuell reduktion och avdrag för resor till och från jobbet.

Vid frågor om våra SEAT tjänstebilar kan du kontakta oss så hjälper vi dig.