Omslagsbild VW
Omslagsbild VW

Finans & Försäkring

Volkswagen

Volkswagen Finansiering & Försäkring

Vi anpassar bilfinansiering efter dina behov där vi även kan garantera restvärdet på din nya Volkswagen. Bilfinansieringen följer bilens värdeminskning, vilket ger dig en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till en ny bil oftare. Vi kan också underlätta ditt bilägande med en förmånlig försäkring och ett serviceavtal med en fast månadskostnad. Allt på en faktura och betalning per månad.

Volkswagen Finansiering

Volkswagen Privatleasing

Volkswagen Privatleasing

Ett populärt och bekvämt sätt att ha bil är att leasa bil privat, för den bärande tanken med Volkswagen Privatleasing är enkelhet. Avtala om körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Det finns inget krav på kontantinsats, välj själv om du vill betala en kontantinsats för att minska månadsbetalningen. Ingen oro kring bilens framtida värde utan efter avtalstiden återlämnas bilen till Volkswagenåterförsäljaren.

Volkswagen Billån

Volkswagen Billån

Billån är en intressant finansieringsform för både privatpersoner och företag som vill äga fordonet. Vi erbjuder möjligheten att anpassa billånet efter era förutsättningar. Volkswagen Billån erbjuds med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och att man kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning.

Volkswagen företagsleasing

Volkswagen Företagsleasing

Vi erbjuder individuellt anpassad leasing för företag med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa företagets bil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill, inget krav på särskild leasingavgift (handpenning) och det löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar.

Volkswagen Choice

Volkswagen Choice

Billån anpassat till din Volkswagen med garanterat restvärde. Lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal finns från endast 99 kr i månaden vilket innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd Volkswagen Mobilitetsgaranti. Med Volkswagen Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya Volkswagen.


Volkswagen Försäkring

Det här är försäkringen för din Volkswagen, med unika villkor som 3 000 kr lägre självrisk vid skada som omfattas av vagnskadeförsäkringen, full ersättning för däck och fälg, 26 % rabatt om du finansierar bilen genom Volkswagen Finans, och mycket mer.

Volkswagen Försäkring

Volkswagen Försäkring

Volkswagen Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Med en helt ny Volkswagen eller 120 % av marknadsvärdet om bilen blir obrukbar på grund av skada. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Volkswagen Originaldelar av auktoriserad Volkswagenverkstad.

Volkswagen vagnskadegaranti

Vagnskadegaranti

Här finns information om vagnskadegarantin, bland annat ser du hur länge den gäller för din bil.

Volkswagen Tiguan

Kontakta Volkswagen Försäkring

Tveka inte att kontakta oss om du vill teckna försäkring eller har andra frågor om din Volkswagens försäkring.