Omslagsbild VW
Omslagsbild VW

Modeller Volkswagen

Volkswagen

Modeller Volkswagen

Volkswagen har marknadens bredaste utbud av bilar med modeller för alla behov. Oavsett om du letar efter en familjebil, stadsbil eller elbil kan du hitta just din drömbil. Bland annat hittar du storsäljare som Passat, Golf, Sharan, ID.4 och Tiguan. Upptäck alla modeller från Volkswagen här.

Våra säljare hjälper dig gärna att hitta rätt!
Kontakta oss här!

Volkswagen modell ID.3

ID.3

ID.3 bjuder på en elektrifierande upplevelse på vägen. Dessutom är den rymlig för sin storlek, den är uppkopplad och uppdaterar sig trådlöst. Beroende på batteristorlek kommer du upp till 54 mil på en laddning och kan snabbladdas hela 29 mil på en halvtimme.

Volkswagen ID.4 Volkswagen modell

ID.4

En rymlig familjesuv som tar dig upp till 51 mil mellan laddningarna, och snabbladdar 32 mil på en halvtimme. Utsedd till World Car of the Year 2021 av motorjournalister världen över, och finns även i en fyrhjulsdriven version, ID.4 GTX.

ID.5

ID.5

ID.5 är helt elektriskt, kommer långt på en laddning och snabbladdar upp till 39 mil på 30 minuter. Du kan välja den med dragkrok och det finns massor av utrymme för passagerare och bagage.

Volkswagen modell Arteon

Arteon

Nya Arteon har en elegant interiör, många smarta funktioner samt hög kvalitet i varje detalj. Arteon finns även i en laddbar version som tar dig upp till 59 km på ren el.

Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake

Nya Arteon Shooting Brake har en elegant och exklusiv design samtidigt som den är imponerande rymlig. Den finns även i en laddbar version som tar dig upp till 61 km helt på el.

Volkswagen modell Golf

Golf

Precis som tidigare generationer är helt nya Golf smidig, praktisk, pålitlig, trevlig och pigg. Den är också mer uppkopplad än någonsin, har avancerade säkerhetssystem som standard och en helt ny användarvänlig förarmiljö med touch-skärmar.

Golf SportscombiGolf Sportscombi

Nya Golf Sportscombi handlar helt enkelt om att låta familjelivet ta lite mer plats. Med större bagageutrymme och rymligare kupé är den beredd att ta dig ut på nya upplevelser i staden, på landet eller i skogen.

Golf AlltrackGolf Alltrack

Ännu mera Golf! En rymlig kombi med tydlig attityd. Fyrhjulsdriften 4MOTION är standard tillsammans med DSG-växellåda med dubbla kopplingar. Det gör den till en trygg bil för svenska förhållanden.

Passat SportscombiPassat Sportscombi

Nya Passat är mer uppkopplad än någonsin, ger automatiskt helljus utan att blända och kan delvis köra sig själv. Navigation är standard och med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du ett fast grepp om den svenska vintern. Det finns även en laddbar version där du kommer upp till 61 km helt på el.

Passat AlltrackPassat Alltrack

Med högre markfrigång och 4MOTION fyrhjulsdrift är nya Passat Alltrack förberedd för det mesta. Den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och är alltid redo för nya äventyr.

Volkswagen TaigoTaigo

Nya Taigo. För dig som skapar dina egna trender, som föredrar att influera andra istället för att influeras, som inte bara uppvisar stilkänsla, utan även karaktär. För dig som ser det fantastiska i vardagen.

Volkswagen T-CrossT-Cross

Unikt mångsidig. Ojämförligt kompakt. En blandning av trendig crossover och vardagligt slitgöra. Kort sagt, T-Cross är en modern äventyrare och en mästare på förändring.

T-RocT-Roc

En SUV i en ny storlek och med en mängd smarta funktioner. Med 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatväxellåda bemästrar du allt från vackert snöiga men förrädiska landsvägar till slaskiga stadsgator och leriga skogsvägar.

TiguanTiguan

Alla har olika behov av att åka långt eller kort, lämna på förskolan, köra byggvaror eller kanske till och med dra en och annan häst. Det är precis det som är idén med nya Tiguan – att vara en mångsidig, uppkopplad och säker hjälp. Alla dagar i veckan. Tiguan finns även i en laddbar version som tar dig upp till 49 km helt på el.

Tiguan Allspace

Startklar precis som du. Långt axelavstånd, sju sittplatser och upp till 2,4 tons dragkapacitet. Nya Tiguan Allspace ger ett bredare perspektiv på livet, speciellt för dig som alltid är på väg.

Touareg

Touareg erbjuder komfort och körupplevelse. Den kan se i mörker och runt hörn, den kan styra åt dig, den kan backa släpet åt dig. Finns även som laddhybrid med en räckvidd på enbart el upp till 47 km.

TouranTouran

Lasta in och kör iväg, med barn, utrustning eller några vänner. Sju säten eller massor av bagage? En tur till stranden, eller ta kollegorna till ett affärsmöte? Touran blir vad du gör den till.

SharanSharan

Sharan är en säker och flexibel 7-sistig bil för hela familjen, och några till. Som förare siter du högt och har bra överblick, och med 4MOTION fyrhjulsdrift är du och din familj redo för svenska vinterns utmaningar och nöjen.